Friday, April 2, 2010

Kringgg...kringgg....kringgg.....

Kringgg....kringgg....kringggg.....(bunyik phone kat rumah)

Adam angkat...hello.....

Adam pass kat eynda...mama....

Eynda : hello (hati rasa lain macam...)

Suara : Hello...en. muttalib????

Eynda : Haaa?? Silap nombor laaa...

Suara : Haaa?? Ini bukan dot dot dot berhad aarr???

Eynda : Bukan...ni rumah orang la...

Suara : Aiyarrkkk....sorry aaaa....(letak phone)






Hhmmm...dah pernah citer kan eynda tak suka jawab phone kat rumah atau number2 yg tak kenal...sebab macam ni la ... nasib baik dia paham silap nombor...kalau yg tak caya silap nombor jap lagi mesti dia call lagi...iskkk....ok la eynda paham...dia tersilap dail nombor kot....atau en. muttalib tu silap bagi nombor...eynda tak marah....cuma eynda memang jenis tak suka jawab call kecuali naluri berkata itu call yg patut eynda jawab...ye saya ada naluri...pendek citer...ada deria ke7 muahahaha...sekarang anda percaya??? :-D





13 comments:

Just Call Me Bitt said...

aiyakkk...en.mutalib name suami ku...akekkekeke tapi tak mungkin kami tau no tepon umah kak eynda...masa dtg umah kak eynda haritu pon dia tak de..hehehe...

tapi serius la kak saya pon tak suka la bila no tepon umah org sentiasa silap no. hangin jek

eynda said...

Owwhhh...baru tau nama hubby bitt hehe...tu la selalu call sini cari nama macam2...company macam2...agaknyer dulu number ni pejabat atau kedai kat mana2 guna kot :-D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade 7???
sis memang hebat...
hehehehe...

sisdee said...

heheheheh...mmg pun kan...
kdg2 deria ke 7 tu dtg tiba2 hehehehe...

kita pun sejak dua menjak ni malas angkat tepon le eynda..jangkit eynda kottt :)

mrs.ecam said...

kah3 7 ek....gilos ah...nsb bek ai xdek tpong umh....klu enset no yg x dknali naik ai x jwb...ngeh3

sLEEping BEauty said...

caller tu lelaki ke?
nasib bek dia tak ngorat eynda kan..hehehee

Azmiezas said...

Percaya..sangat..

pasal kita serupaaa..

mamaaerish : said...

scary.... hu3

yangyuyu said...

ada org call sy dr thn lepas, dr pejabat lawyer, nama dia mohd rahmat...
lawyer ni tak paham2, sy dah kata ini bukan nombor dia...arrrggghhh tension!!

Lady of Leisure said...

hehehe.. teringat mak lady, dia suka tul sakat orang yang silap nombor.. :-D
lady dah tgk vid clip hannah nyanyi tu wakaka.. sangat comel... good luck untuk akak dan hannah..
:)

Rozita said...

aku tkde kenalan nama en mutalib :))

Me said...

hehehe...ingatkan sy sorang jer jenis malas angkat tepon org tak kenal ni ...hihihih

Anonymous said...

eynda..
kelakar la entry eynda kali ni..
tergelak2 sha dgn hubby..
sha pun malas nk angkat tipon rumah..
sbbnya:
-dulu no tipon klinik sorg dato'
-dulu no tipon kilang
-dulu no tipon pejabat peguam

arghhh tensen..
bunyik pulak time kita tgh syok tido..
tak pun dlm bilik air tgh mandi..
bila bgtau ni no tipon rumah sha, org yg call marah2 pulak..dia kata sha tipoooo..
sib baik sabar lagi ni tak nk tukar no tipon rumah sbb no cun..dkt2 dgn no henpon.. *_*


sabar je la dgn no recycle TM ni tau..huhuhuu


~ashsha @ sha~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails