Friday, March 19, 2010

Pengumuman Pemenang You've Got Style Contest 2010.

Salam all....

Hari ni eynda nak umumkan nama2 pemenang You've Got Style Contest 2010. Tentu ramai yg dah tahu sape pemenang kalau tengok result poll di atas kan...entry ni adalah utk melengkapkan syarat perjalanan contest tersebut :-)

Jom tengok result......semua yg mengambil bahagian ada style kan... cuma hanya 3 yg akan dipilih sebagai pemenang....





Pemenang Pertama


Eny
Undian 192 (16%)
Hadiah : Cash RM50




Pemenang Kedua

Mie
Undian 132 (11%)
Hadiah : Set wangian dari PerfumeParadise



Pemenang Ketiga


Ellis Suriyani
Undian 115 (9%)
Hadiah : Set Wangian dari PerfumeParadise





Peserta Favourite Eynda's Diary
(Bonus)

neena
Hadiah : Set wangian dari PerfumeParadise.




Selesai sudah pengumuman....eynda mintak pemenang2 sila email kat eynda nama,alamat & contact number secepat mungkin utk urusan penghantaran hadiah....kecuali pemenang pertama, eny, sila emailkan account number bank utk dimasukkan RM50 :-)

My email add : yuslindaidalee@yahoo.com


Tahniah kepada pemenang2.....yg tidak berjaya jangan la sedih yer....cuba lagi di lain contest....mungkin akan tiba masa u all pulak kan ;-)

Eynda betul2 terharu dgn sambutan serta sokongan yg u all beri utk contest pertama dari eynda ni...walaupun eynda akui ada sedikit kelemahan dalam perjalanan contest ni...alhamdulillah semua berjalan dgn lancar....pengalaman ni akan eynda guna utk perbaiki gaya contest di masa akan datang...Insyaallah :-)

Sekian.....




** Contest akan datang konfirm lebih simple dari yang ni hehe....





28 comments:

joegrimjow said...

no 1 dah macam model dah
huhu
tahniah pada kesemuaa

joegrimjow said...

dan taniah kepada ku jadi pengomen pertama
ahaksss

sisdee said...

wah tahniah pd eni :D dan pemenang yg lain..

kita pun suke stail neena tu...sempoi!!! hehehehhe

tahniah eynda sbb bjaya anjurkan contest camni..eynda mmg rajin :D

iS3 DaEnG said...

Tahniah untuk semua pemenang...

Mr PenyuBiru said...

pengomen kelima tuk entri ni takde pe pe ke? hihi..

tahniah pada pemenang yer.

Softtouch [Hanim] said...

tahniah pd pemenang....

synn said...

tahniah pemenang2

Anonymous said...

mmm...nape la yg mendedah aurat tuh yg ramai pengundi....
sedih tul....
nampaknyer akna selak2 skit baru la org undi kot...nauzubillah...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

haaaa...
tgk la sape PA nye...
hahahaha...

Ayu said...

congrat to winner and kak eynda also sbb berjy adakan contest..;-)

ellis suriyani said...

hee..x sangke menang jugak..thanks 2 all.. :D.. sis eynda..elis dh email.. :)

Just Call Me Bitt said...

bravo2....congrate to all winner!

Anonymous said...

to anonymous :

kenapa anda sendiri tak secara berjemaah ajak kawan2 lain undi yg bertutup aurat. tak yah selak2 kalo ade style walaupon berlitup org akan undi ;)

Anonymous said...

aku cuma bg pandangan...ikut la kalo nak terima ke tak...
sekurang2nyer aku dah menegur...wpun dah terlambat....
sory aku tak involve bab2 nak promote suruh vote sesiapa....
yg vote org yg tunjuk celah2 aurat tuh tanggung ler dosa...

sory penganjur...jgn kecik hati lak..
aku tgk yg menang tuh pakai tudung, tp nape bila masuk contest ni pakai seksi?worth ker rm50 dgn dosa yg ko dpt tuh?

eynda said...

Please jangan gaduh2 yer....harap stop kat sini saje....thanks :-)

NeenaAnuar said...

kak eynda.. thanks!!

terharu bangat dpt jadik peserta favourite kak eynda!!

anyway... neena dah pun email pada akak yer.. just check it out! :D

Rozita said...

TAHNIAH kepada semua pemenang. kpd yg tak berjaya cuba lagi di masa akan dtg...yeahaaa

Azmiezas said...

Tahniah la pada pemenangnya ya!!..pada sesiapa yg tak berjaya menang, sila cuba lagi di lain contest..!!..bagus la tuan blog ni..ada jer idea dia nak wat contest..!

Ena said...

Tahniah buat semua pemenang

Memg layak terima sbb sangat cantik picture yer.. :)

mie said...

yehhaa!!!
menang juga....
dah send email...

Anonymous said...

to anon :
mengata org tak dosa ka??? khakhakha sorry tak gaduh cuma menegur org yg mengata. ok saya stop sebab respect kat tuan blog

Mimy Hamid said...

tahniah kepada pemenang dan kak eynda sebab anjurkan contest ni..tak menang pun tak pe..enjoy

yangyuyu said...

hehe..anon oh anon go away jgn kacau eynda..

kak saya pun suka neena yg pakai hood tu, dia paling bersetail kan...tahniah neena..

NeenaAnuar said...

To SisDee & YangYuYu...

TQ sooo much for your support! Salam Kenal dari saya juga yer!! Muuaahhss!!

enyheartsdiamond said...

sis-thxxx!tp eny lupa no acc..nanti eny tanya papa..den terus emel k :)

tenkyuuu!

anon yg sebut pasal aurat- i mmg freehair lah..bila masa i pakai tudung???

siot ja buat fakta..

anon yg counter back anon yg sebut pasal aurat- u r so right!!!

zailamohamad said...

tahniah pada pemenang semua;)
memang yg menang no.1 tu gaya macam model;)

shabiela said...

tahniah kpd semua pemenang..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.yay kesayangan i menang!
.yaaaaaayyy~
.enny deserved :)

http://intanurulfateha.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails