Friday, March 26, 2010

Mommies Blogger Award.

Salam Jumaat semua.....

Eynda dapat award lagi...perasan tak dulu2 meriah dgn acara tag & award...lepas tu senyappppp...sekarang macam dah tiba musim balik kan...merata-rata blog ada entry tag & award :-)

Thanks Mrs. Ecam  & Azmiezas  sebab bagi award yg cantik ni utk eynda....



Syarat-syarat utk award ni : 


1. bg ucapan maceh kt spe yg bg award ni n postkn award ni dlm blog memasing 
DONE.

2. list kan tarikh lahir anak yg 1st n seterusnyer...letak skali name anak ---> mcm kat bawah nieh...heee





Anak pertama : Adam
DOB : 9/10/2001







Anak kedua : Hannah
DOB : 20/10/2006



4. sape2 yg peknen letak gambo masa peknen 
Saya tidak peknen tapi perut macam peknen 2 bulan :-D


5. bagi la award nie kat sape2 hot mama (sume yg dah jadi n akan jadi mak la yee) yg korang kenal .


Eynda pass award ni kat :




Eynda pass kat 10 orang je so nanti award ni berpeluang utk bertukar baton kepada orang lain pulak....kalau eynda bagi kat semua orang nanti masing2 tak tau nak pass kat sape sebab semua dah dapat...betul tak?? So yg dapat award tu jangan tak ambik ye...jalankan tugas pass2 baton anda hehe...kalau dah pernah dapat award ni takpe la...buat2 macam tak pernah ambik tau hihi...

Sorry utk yg bernama lelaki...fren...award ni khas utk mommies aje hihi....





24 comments:

Ray said...

Mummy kepada anak2 kaki 4 boleh tak Eynda???:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
sis memang layak apat nie...
hannah & adam same bulan lahir la...

"Saya tidak peknen tapi perut macam peknen 2 bulan :-D"

kalkar la sis nie...
hehehehe...

NeenaAnuar said...

oh.. adam & hannah lahir dlm bulan yg sama! sib baik tak sama tarikh... kalu sama memang pandai mama&papa dia plan! hehehee...

Ena said...

alwayz comei kan anak terune & dara kak eynda nie.. ^_^

I want to lose weight said...

Montelnya Hannah ni..
Baru tau rupanya Hannah lahir sama tahun dengan Khaleef..
Igtkan dia lahir 2007..

ComeyBelako said...

sungguh busy dengan award ya enyda... ;)

KASIH said...

terima kasih.. adakah saya seorang hot mama?.. uuhh.. tidak syak lagik!!

Chik Na said...

suka sangat gambar hannah tuh

ira_kecik said...

adam & hannah lahir bulan yg sama, senang la kak eynda nak celebrate, leh wat sekali jer.... macam ira , ibu ngn ayah la, kitorang celebrate sekali jer....

Lady of Leisure said...

ada tag untuk kak eynda di blog lady..
:)

eynda said...

Ray...mesti menarik :-)

eynda said...

meniti senja..terharunyer bila ada org cakap akak layak dpt award ni...tq...ayat tu akak selalu cakap kat hubby akak hihi...perut akak la bukan perut dia :-p

eynda said...

neena...actually akak mintak bersalin 10hb masa peknen kat hannah...so selang sehari je besday diaorg...tapi masa tu baru dlm 36 bulan, baby belum matang...20hb tu pun tarikh pilihan sebab elektif ceaser....kalau nak tau, anniversary kami pun bulan 10...6/10 ;-)

eynda said...

Ena...thanks :-)

eynda said...

Zel...hannah muda brape bulan je dari Khaleef... :-)

eynda said...

CB...tu la ni ada lagi waiting list...yg dah terlupa pun ada...nak kena recall balik :-D

eynda said...

CT...tidak syak lagi :-D

eynda said...

Chik Na...gambar 1st time dia ikat rambut tocang 2... :-)

eynda said...

ira..ha'ah jimat...besday diaorg plus anniversary kami :-D

eynda said...

Lady ...nanti akak buat :-)

Azmiezas said...

Geram tengok mata hannah..mcm Barbie Doll..

eynda said...

Azmiezas...tq :-)

fabulous.farah said...

hannah ni kalau jumpa die sorang2 mesti saya tak cakap die melayu

HOn3YB33 said...

AKAK...HONEYBEE DAH AMIK N TEMPEK DAH KAT BLOG...MEKACIH YER BAGI AWARD...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails