Thursday, February 18, 2010

Update Pasal Contest " You've Got Style"

Psssttt....
Korang....

Eynda nak buat pengumuman ni....
Eynda nak lanjutkan contest ni sampai 1hb Mac 2010. Maknanyer korang boleh hantar gambar selewat-lewatnyer 1hb Mac tu at 11.59pm. Pas tu poll eynda bagitau bila...panjangnyer masa utk contest ni....kan...

Mesti ramai yg snap2 gambar masa cuti panjang hari tu kan....masuk la contest eynda ni....eynda merayu ni....korang tak nak hadiah ke?? Atau RM50 tu sikit je hihi...
Eynda rasa nak buat suprise la...
Sape tak join mesti menyesal...cehhh...

Jom laaa....jangan la semua merendah diri....selain contest suka2 ni nanti dapat jugak saling kenal kan...
Tak kisah la gambar 2-3 tahun lepas pun...janji gambar diri sendiri...

Eynda tunggu ni....
Takut nanti eynda belanja RM50 tu haaaa.....eynda jugak yg untung hehe...

So sape yg rasa terlambat tu...belum terlambat lagi yeaayyyy....

Jom!!





15 comments:

Lady of Leisure said...

nak sangat join... tapi segan nak tunjuk diri ekekeke...

NeenaAnuar said...

yeay! kak eynda extend tempoh penyertaaan... Insyallah.. ade chan nie nak joint contest nie.. huhuhu..

tifa said...

oK OK ..TAK LAMA LAGI TIFA masuk the contest ye...Farhan demam tak sempat nak cari gambar :)

Willie a.k.a Reptoz said...

Semestinya berita baik buat participants. All the best!

bulanbintangkejora said...

yeayy..nk masukla kak eynda.hehe

zarin said...

nak try gak tapi tetiba terlebih malusss ler pulak hihi

Azmiezas said...

Kita pun sama,nak join tapi malussss...mcm 2,3 org kenkawan kita gak...hihihi..

yangyuyu said...

ok eynda confirm akan join..haritu serius tak sempat...

Alida Ali said...

ala takde style la badan pun gemukzz....sayang tak dpt join...

Syikin said...

mmg rasa nak joint tapi contest ni mcam x sesuai dgn diri ini yg tak de style langsung... simple style boleh ke kak? hehehe

LiAnA said...

rasa nk join.. tetiba termalu lakk sbb tak pandai posingg.. asik yg sama je hihi

Just Call Me Bitt said...

nanti kite masuk erk nak godek pic..kak selain post sebagai entry boleh tak email jek ke?? hehehhe

Tihara said...

Haah kan lady..segan la..:)

eynda said...

Kalau sape yg segan2 tu boleh la posing2 tapi muka nampak sipi2....tapi jangan la sampai tak nampak muka langsung kekekek...alaaa...pakai la spek mata hitam...tu pun dah ada style kan hehe...

Yg kata gemuk tu...jangan la cakap cam tu....eynda judge tak kira body cemana pun...tak semestinyer kurus aje bergaya kan...ramai yg berisi tapi pandai jaga penampilan ;-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

byk la...
lepas la idup lesen 2thn..
hehehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails