Tuesday, February 23, 2010

Terujanyer Dia......

 
Agak-agak apa yg buat Hannah teruja sampai gitu muka dia hehe...

Kek atau patung power puff girl tu??

Jawapannyer ialah patung tu :-D

Kek dia tak heran pun....lagipun kek tu tak sedap...manissss...kek keras...

Takyah citer beli kat mana....bukan dari org perseorangan...

Hannah sebut patung tu "kakate" sila sebut ala-ala sengau gitu....

Kek tu ada dlm fridge...takde sape nak makan...ada lagi sebijik patungnyer ultraman....beli utk Adam tapi tak bagitau Adam lagi hehe...

Kalau cupcakes yg sedap dah lama eynda tolong ngapppkan kekekekek....





18 comments:

NeenaAnuar said...

hahahahaha.. giler cute muke hannah!! :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kes xsedap la tak ngap tue eh..
hehehehe...

Nana said...

cute! sesuwai pakai baju cute tuh...muke terkejut ka tgk kakate!akak, TT tu ade weekdays kan..nana ingat nak pi amik weekday. weekend mcm susah je nak wat plan lain :D

Queen said...

ahaha..muka hannah somel nyeee...

kek tak sedap?..huhu...

cik mas said...

kiut jer hannah buat muka gitu.. cheeky.. :)

^wirda^ said...

expression comel giler..;)

i_sofia said...

HANNAH COMEL!!! geram tgk. kalau tgok dia teringat kat anak buah saya.. (boleh refer kat entry 2010 CNY Unplanned Holiday - Part 5).. rambut depa sama!!

adikmanje@ellyazarmilia said...

hehehe...terkejut campo teruja tu...

honeyza borhan said...

comelnya hannah... hehehe.. lama ke hannah wat muka excited macam tu? sempat pulak kak eynda snap gambar ni kan?

Mr PenyuBiru said...

hahaha... terujanye muka...

tifa said...

Muka hannah penuh ekspresi. Mesti takjemu ambil gambar dia kan ?

Azmiezas said...

Amboi, Hannah!..terujanya dia..

sisdee said...

hahahahha..siyes gile hannah tgk kek..hehehehhe

sarah pun suke patung jek sbb dia tak suke kek..hehehehe

unless klu coklat..tp dia makan topping jek :p

Rinna said...

Alahaii so cute muka Hannah..rasa cam nak cubit2 je pipi gebu tuh.. :)

Cik Emi said...

nice pose hannah!! pandai akak captured moment :D

Shariz said...

Hahahaha...cute nyer...priceless photo captured :)

shabiela said...

cutenya ini budak.. geram tgk.. nmpk mata dia ke arah patung tu.. ekekek..tggu ms nk terkam ek..

Just Call Me Bitt said...

hahahahaha teruja tengok muka hannah...perhhh bebudak memang teruja bila ade object atas kek..hehhehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails