Saturday, February 27, 2010

Hampir Tiba Tarikh Tutup Kontest.

Hai semua....
Kontest eynda akan berakhir 1/3/2010 tepat 11.59 malam....
Sesape yg nak join cepat2 hantar link kat eynda....

Yg dah hantar link eynda ucapkan terima kasih....tak meriah kontest ni tanpa korang :-)
Buat masa ni peserta tak sampai 10 orang....jom la join...
Maybe kontest ni macam susah skit kan...

Mari la ramai-ramai join...
Alaaaa...yg anjurkan kontest ni pun bukannyer ada style pun...
Saje suka-suki buat kontest cam ni :-p

Eynda tunggu korang join...
Cepat....pejam celik pejam celik kejap je 1st March :-)
Dan hadiahnyer nanti bukan setakat RM50 tau...
Sebab bersempena besday eynda jugak nanti so eynda decide nak tambahkan lagi hadiah lalalalala....
Tak nak ker? :-D


Klik sini utk join : You've Got Style Contest











5 comments:

Mr. Bambino said...

sorry eynda...ter alpa sedikit

memang nak join..tunggu sat

honeylanz said...

has dah join! pg td post ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

join2...
i tak leh join...
memang xstyle...
hehehehe...

eynda said...

meniti senja...akak ni sabar menanti penyertaanmu tau :-D

enyheartsdiamond said...

sis da tgok entri eny???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails