Monday, December 7, 2009

Testing....

Testing mengupgradekan size gambar :-D









Lepas ni korang takyah klik klik utk melihat gambar dgn lebih jelas ;-)
Cuma eynda tak sure sama ada blog ni akan jadi lagi slow.... tengok je la nanti ...


18 comments:

Mr PenyuBiru said...

hmmm... ok jer.takde slow pun.

BULLET said...

ooo, cmne buat ni...jelas2 gambar hannah tu...xslow pun. ok je kak

eynda said...

Mr. Penyubiru...tak slow ek...alhamdulillah...takut slow je coz gambar besar2 :-)

eynda said...

Bullet...nanti2 akak try buat entry....penat woooo...dari pagi tadi dok pening kepala...sebab tu entry weekend tak buat2 lagi hehe...

LiAnA said...

eynda..
skang guna streamyx ok jer.. cuma takut bila guna BB mesti ada pic yg tak bleh download..

tp tulah nampak jelas gambor.. dh ler screen nb ku kecik.. nampak buntang skit mata bila pic besar hehehe..puas..

zarin said...

tk slow pun...ajar la ajar la..:)

Azmiezas said...

kita pun tgk ok jer..tak slow pun, mcm biasa n bertambah2 la geram..bila tengok hannah besar2 n sebijik2...

psst:..cikgu, jgn lupa buat tutorial yer...

eynda said...

Liana...BB tu blackberry ke?? Ku tak tahu hehe...tengok ME buat la ni...eynda pun gedik nak buat gak hihi....tapi jenuh laa sebab tak sama space...eynda kena pandai2 edit sendiri huhu...

eynda said...

Zarin...azmiezas...nanti eynda try buat tutorial...eynda pun ingat2 lupa ni...sebab kena edit sana sini...trial n error....actually banyak website buat tutorial tapi satu pun eynda ikut tak menjadi hehe...last2 sendiri cari jawapan :-p

Mar said...

geram tgk rambut anak dara kecik ni. takyah susah payah nak pergi salon kan

Lady of Leisure said...

akak ok.. lady bukak tak slow.. ok sangat n sangat puas hati dapat tgk gambar seketui esp pic hannah yg last sakli tu... geram tol.. hihihi...

juk said...

Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

Zuki (zukidin.blogspot.com)

eynda said...

Mar...tu la...mama dia kalau nak rambut cam tu kena beli iron curler la hehe...

eynda said...

Lady...akak pun puas hati...dah lama nak besarkan gambar tapi tak tau cara...tapi lepas ni macam segan skit nak letak muka sendiri besar2 hihi...

eynda said...

Salam en.zuk...thanks sebab sudi jenguk blog eynda...boleh aje buat MOU...eynda dah follow di sana :-)

mamataya said...

kak...puasnya tgk pic besarrr..yehaaaa...tahniah ! berjaya..

x selowww kak..laju jek....

Mia-Ina said...

puasnya tgk ...gmbr besarnya...suke..suke....cute si hannah ni

zailamohamad said...

OK JER..AJARLAH!!! MAHU BUAT JUGA;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails