Friday, December 4, 2009

Haunted Cahaya SPK????

Pagi ni terasa nak google "Cahaya SPK blogspot"...... tetiba terjumpa satu blog ni...ada dua entry dia yg sebut Cahaya SPK berhantu.....haunted Cahaya SPK!!

Apa maksud dia tulis cam tu?? Baca kat komen, tak ramai yg bagi komen kat blog dia sebenarnyer.....follower pun tak ramai...

Eynda malas nak letak komen kat blog tu...bukan eynda kenal dia & dia pun tak kenal eynda.....tapi kot2 korang tahu apa citer, meh bagitahu eynda....atau kalau blogger tu google2 & terjumpa lak entry ni, boleh la citer lebih lanjut kat sini :-p

Layan aje....

11 comments:

noradzlina.kamdani said...

ala kak eynda...
kat ne2 pun diorg ada
kn kite sume kongsi dunia ni dgn makhluk Allah yg lain...

IdzaLia said...

Kak Eynda, kat mana2 pun ada benda tu cuma kita tak nampak. kita tak kacau dia mintak simpanglah yg tak elok kan.. kawasan umah baru mmg selalunya org akan kata ada. Rumah baru lia ni pun org kata mcm tu jugak.

tifa said...

i heard from my friend depan pintu besar nak masuk cahaya spk tu slalu accident ..tu jer

rosma said...

huhuhuhu...cam seram jer...

sisdee said...

cam seram dgr ek ..hahahah tp tak pe..lum tau lagi sahih tak sahih..kat area taman saya nie ramai kata nampk mcm2..kes byk pokok ditebang buat perumahan kan..tp asal dia tak kacau kita dah le..dia pun makhluk Allah gak :)

nona said...

huhu..takotnye...
tp bnde cmni mane2 ade kn..

nk komen entry sebelum ni kt cni gk..
kemabr kak eynda sgt comel.hehe

Willie a.k.a Reptoz said...

Takder komen ler.

Lady of Leisure said...

slalunya bila masuk umah baru kita wat kenduri bacaan doa selamat semua tu.. jangan risau kak.. InsyaAllah kita semua dalam peliharaan Allah..

Azreen said...

InsyaAllah..harap semuanyer berjalan lancar tanpa gangguan..jangan risau ok...

Liz said...

Liz pun google the same thing dulu. Jumpe the same thing jugak. Tapi blog die tuh ala ala tak serious mane. Macam budak UiTM jer yang tulis. So malas la nak take it seriously kan. And takde plak neighbours baru tegur pape setakat nie kan?

Anonymous said...

Susah nak cakap. Tapi setahu saya di cahaya SPK dah ada SURAU. Insyalah apa yang ditakuti akan hilang. Perlu mengimarakkan surau. Insyakah akan diberkati oleh ALLAH.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails