Wednesday, December 30, 2009

Alahai So Cute!!



Pernah nampak tak dolls macam ni kat Malaysia??
Kalau ada macam nak beli hehe...kalau murah la...mesti ratus2 kan...ntah2 ribu2...isskk...ntah ler...
Teruja eynda tengok dolls ala-ala model comel ni...
Cuba tengok mata diaorg...tak kaku kan...takut tak? hehehe...

Ini dipanggil SUPIA DOLLS....
Try la google....kebanyakan yg eynda jumpa jadikan dolls ni object utk photography....gantikan model manusia :-p

Nak tengok lagi banyak klik kat sini ...

Ehhh...kalau ada kat Malaysia bagitahu eynda tau :-D

9 comments:

iNa said...

nmpk kiut...
tp lame2 pandang tang mata tu..jd takut plak.
Yg 1st rmbut pjg tu pon lain mcm je..hehe..

Tp...suke yg pakai baju merah last tu...kiut sgt...mata die comel la..

Ni klau bg kt hannah ni sure hannah suke ...

ibuayu said...

akak tak suka tengok doll tu..akak suka tengok eynda kat banner atas tu...wajah cantik....ada perubahan ye...

Ms AiReEn MoHd said...

kite ade nampak satu blog honeyshakes tu....mahal kot nyer....tapi macam takut tang mate die tu....kang lil hanan korek mate die buter terus eynda...hikhik

eynda biler pindah kat sunway tu?

Ms AiReEn MoHd said...

eh silap bukan sunway cahaya spk tu?

razmanta said...

comel2 dan cute2 la dolls tu..
tapi kalau malam2 macam menakutkan la pulak..selalu terbayang bila malam dia akan menjelma waktu semua org tido...eeeee..takutnye..

IdzaLia said...

lia xpenah jumpa lg patung ni kat M'sia tapi kalau kat japan mcm2 jenis ada.. cute aja tengok.. mahal lak tu..huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm chucky...
hehehehehe...

tifa said...

cute la doll ni ....tapi k eynda lagi menarik perhatian (banner kat atas tu )

sahira said...

eynda member ira ader giler patung2 camni..siap operate patung2 nih sendiri..mata biru..kalerkan rambut diorg, jahit baju, macam anak sendiri lak..mmg giler byk abis duit die.nk bg eynda blog die tp die privatekan la.. tgk die beli rm400 keatas la kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails