Thursday, November 12, 2009

Ai wishhhhhh.....




Kan best kalau dapat body sekecik pompuan dalam gambar tuh...
Ai sungguh jeles hokey....
Ringan je dia...50kg...
Eynda??
Huwaaaaaaaaaa....


Gimme back my figure!!

39 comments:

Alida Ali said...

Saya pun harap boleh dpt berat badan mcm dulu lingkungan 45-48...kalau skrg leh trn ke 50-55 pun dah syukur sgt....

eynda said...

Alida...eynda pun kalau dapat 55kg dah ok...tapi kalau turun ke 50kg tu memang miracle la kekekeke...

sweets said...

kecik la eynda dulu...
comei....skarang pun ok jugak..

eynda said...

sweets...sekarang tak ok la ..6-7 tahun ni eynda gained 10kg lebey tau..huhu...sedih sangat kalau pikir2....

Ella said...

sabar eynda,
skrg dh g treatment kat LWM, taklama lg mesti turun a few kg.

skrg pun tak nampak gemuklah.
for me sesuai dgn ketinggian eynda tu.

ibu damia said...

aii wish too...kalau lah dapat badan cam kerengga b4-b4 kawen dulu, mesti hubby bangga ni....

ari tu saja2 jer ckp kat hubby nak masuk 99htn, hubby siap ketawa lagi then ckp kalau betul tak mkn nasi 99 hari , huby bg bonus RM1000 pada hari ke seratus..

tapi apakan daya, ku tahu diriku ni tak tahan dengan godaan nasi tu...

Lady of Leisure said...

akak, jangan risau.. im sure u can do it.. dalam gambar tu akak dukung adam masa adam baby ke? sangat comel..
:D

que_zul said...

eynda~ comeinyer adam masa ni...

Nana said...

wah comel je kak eynda dulu..kecik ek. ni masa lepas adam lahir la kan...adam kan tu. badan akan start naik masa bile? mcm nana nih mmg since first baby lagi dah dipam2 bagai.heheheh...susah benar nak turun...makan pon susah nak kontrol :(

eynda said...

Ella...tq..harap2 berbaloi la eynda masuk LWM tu...Paling eynda berharap peha ni kecikkkkkk skit...

eynda said...

Ibu Damia...alaaa...kalau la cakap awal-awal...boleh eynda buat deal dgn hubby macam tu kikiki...RM1K wooo...mesti eynda dapat lah..cehhh...yakin konon tak makan nasi dlm 99 hari ni...insyaallah...

eynda said...

Lady..insyaallah....ha'ah adam :-)

eynda said...

Que...sekarang adam dah muka anak teruna :-p

eynda said...

Nana....akak habis sekolah menengah berat dlm 56kg.....masa kawin 49kg...lepas beranak kat adam 50kg....masa adam umur 3-4 tahun akak start gained weight...masa tu tengah try nak peknen...makan tak hengat...

Adam la tu... :-)

zarin said...

sure boleh la eynda...
kan dah amik program LWM n 99HTN...mesti lepas ni boleh dapatnya...:)
just wait n see ya!

IdzaLia said...

mesti boleh nya akak. kena sabar sikit aja. nanti lagilah cun melecunn lps 99htn tu.. yee

::i.e.r.a:: said...

eynda.. masa nih rasanya eynda kurus dari sekolah menengah dulu lah..yg nih nampak eynda kurus sgt..iera suka masa eynda sek men dulu... tp dun worry tau in'allah nanti mesti dapat berat yg eynda nak..kalau eynda kat LWM iera kat Mayfair...start bulan posa hari tuh..heheee

iNa said...

kecik je muke kak eynda dulu..comel......

cheqna said...

salam kak

wah behnya kecik macam tu

cheqna ni bila la nak merasa kecik cenggitu

nway salam kenal kak =)

LiAnA said...

mesti boleh eynda.. don't worry..
nasi pun tak mkn lg cepat turunnya..

ku ni hubby takder 2 wks berat dh turun 2kg.. ni hubby dh balik sah naik balik berat bdn ku huhuhu

Yatts said...

alaa....awat x leh nampak gambo tuh....eynda,email kat yatt bleh tak...hehe....nk tgk gak......

MAKCIK REHAN said...

Jangan dikenang yang sudah-sudah...

ala... kan dah pi london tu... nnti kuwos balik la tu kak...hehehe

Chik Na said...

Chik Na pasti Eynda dapat balik shape dulu after 99HTN and LWM

kikin said...

teruskan usaha eynda! masa 50kg ni umur eynda bape? rasa aboout 55kg eynda ok dah takut cengkung sgt nnt.

:: PU3'z :: said...

jeles jer biler tgk pix dulu2 kan
itu bleh memotivasikan diri

Softtouch [Hanim] said...

slimnya kak eynda dulu...halus jer..tp skrg ok jer sy tgk akak...

sy pun kalu tgk pic lama2 pun rase sedih nk mcm dulu jugak...hu hu hu

eynda said...

Zarin...insyaallah kan...wait & see...

eynda said...

Lia...harap2 gitu la :-D

eynda said...

iera..ingat tak kita terjumpa kat KLCC dulu?? Masa tu eynda 50kg la..kat sekolah dulu berisi skit...sekarang lagiiii berisi haha..ehh nanti nak tau la citer pasal mayfair ;-)

eynda said...

Ina...tu masa mudaaaa :-p

eynda said...

cheqna...salam kenal...akak pun dok berharap dapat balik body macam tu...tapi dah tua2 ni lambat la kot ...atau pun tak dapat dah macam tu huhu....kita try dulu :-D

eynda said...

Liana...berat yo yo ni payah kan...senang nak turun, cepat pulak naik...tapi liana kurus la...

eynda said...

Yatts...nanti eynda email...email hari tu pun eynda tak balas2 lagi :-p

eynda said...

MR...kena kenang jugak...kalau tak kenang lagi naik la berat badan ni hihi.....Yg london tu kita tunggu dan lihat :-D

eynda said...

Chik Na...tq...insyaallah...

eynda said...

Ikin...masa tu 26-27 thn...tu la rasa macam 55kg dah ok...yg paling penting bodyshape ni haa...buang lemak2 tepu kat peha ni isskk...

eynda said...

PU3...ha'ah boleh jadikan inspirasi :-D

eynda said...

Hanim..tu la...dulu kawan2 hubby dok usik akak ni setengah dari badan hubby jek...kecik hehe...sekarang dah sama size kot hahaha....

Cik Adek Manes said...

slim nye akak dulu.. !

skang pon slim jgk kak.. cume beberape kg je lgi tue.. musti buley pnye.. ! goodluck, kak.. !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails