Tuesday, October 20, 2009

Tiga Tahun Laaaaa.....

Happy 3rd Birthday to Hannah....
Semoga menjadi anak yg solehah....terang hati....sihat selalu...dimurahkan rezeki....
Semoga kurang la sikit perangai moody-moody tu hihi...
Tak buat birthday party utk dia pun tahun ni....dia bukannyer paham sangat lagi....tunggu pindah rumah baru la :-p
Cuma ayahnyer kata nak bawak balik kek birthday je malam ni...haa..yg tu Hannah paham la :-D

46 comments:

BULLET said...

cute nyer anak kak enyda...hepi bday untuk dia ye kak...

bspotgurl said...

comel nye anak eynda ni.. mata bulat!!!

eynda said...

Bullet.....bspotgurl....thanks yer :-)

JiEjAh_DeEn said...

hepi besday to hannah
moga jadi anak kebanggaan mama & papa yer :))

muahhhhh dr untie jijah :D

ana said...

happy besday hannah....moga menjadi anak yg soleh....kita berkongsi zodiak la hannah...:)

Lady of Leisure said...

happy birthday to hannah...
waa.. nanti peknen nak tgk gambar hannah slalu la.. comel sangat hannah ni...

zlan said...

smoga hannah panjang umur dan sihat tubuh badan....bila 2 tu ada,yg lain insyaAllah akan baik sumernya..,bila hannah nak dapat adik lg ni..hehehehe gurau jer......

eynda said...

Jiejah...tq :-)

eynda said...

Neisya...tq...sama zodiak yer :-)

eynda said...

Lady...tq...boleh ajer...bila lagi? hehehe...

eynda said...

zlan...terima kasih...adik?? Insyaallah kalau ada rezeki :-)

norhasniza said...

hepi besday hannah muah...

zarin said...

chomelnya hannah!
happy 3rd birthday ye!
and be a good girl k!

eynda said...

Norhasniza....thanks :-)

eynda said...

Zarin...thanks...harap2 dia jadi good girl selalu kan :-)

Just Call Me Bitt said...

yeayy...happy birthday sweety...tak pe kak eynda age cenggini memang mooddy...lagi pon dia girl...try kasi coklat...huhuhu pastu hyper plak mcm iskandar...tapi for me dari tengok iskandar murung jek i lagi prefer dia hyper...hehe

eynda said...

Bitt...tq...Hannah memang hantu coklat hehe...sebab tu dia hyper kot...ye la kan dari dia murung je...tak aktif...biar dia gini...sebab kalau dia demam pun dah susah hati...diam jekk..moody pun moody la janji sihat & aktif :-)

Adrina Adi said...

happy birthday hannah!

moga jadi anak yg berguna dan solehah kelak. ameen.

nanti house warming jgn lupa jemput ok :)

sweets said...

happy bday hannah...muaah...
eynda hannah sama bln dng sweet...
he...

Emilia said...

happy 3rd birthday hannah! semoga doa ibu termakbul...aminnn :D

Syikin said...

hepi b'day hannah comey... emm wish auntie same gak cam wish mama hannah..hhehehe..

Ella said...

happy birthday hannah yg comel!.
semoga menjadi anak yg solehah..
amin..

adha said...

heppi besday hannah...

jap jek da 3 tahun..

** psst smlm pun besday kita.. hik3

Shida said...

happy birthday hannah..semoga pnjg umo n menjadi anak yg solehah..tak pe sis,nnti ada adik,matured la tuh..hehe..

iNa said...

happy birthday hannah...emmuaahhh........moga tmbh cute..hehe.......

Lia said...

hepi besday hannah..semoga menjadi anak yg solehah.. comei lah anak dara kak eynda ni...

shabiela said...

hepi besday hannah.. moga mnjd anak yg solehah n pjg umur murah rezeki.. comey cam mama dia.. :)

sama ngn amalin, x buat pon party, bli kek n pizza, mkn2 family jer.. dia pon bukan fhm lg.. he he he..

Adekniza said...

Birthday Hannah sama date la dgn Faruq tp tahun lain2.. :)

Happy birthday Hannah.. :)

m@ said...

happy birthday hannah...kejap je dh 3 yrs..nanti sekolah same thn dgn aqeel:)
potong cake nyanyi together...tiup baloon k.:)

moga jd ank yg solehah...emmmuah!

liana said...

Happy 3rd Birthday to Hannah..
Moga hidupmu diberkati selalu..amin
Jgn moody2 lagi..kesian mama..;-p

ibuayu said...

Happy birthday hannah..Dah besar ni mesti lawa macam mamanya

NJ said...

salam eynda..
say belated besday to hannah... minah cute mute sirambut keritin tu no...smoga jadi anak solehah..sihat membesar dan cepat2 la jadi kakak kan ka?..bila tu no??sib jauh kalo x pi kiss.. kompem hannah teriaq lepaih kena kiss tu..hehehe
kisahnya hannah ni sama dgn bujang akak sorang tu la..org ramai2 dia jadi mcm pelik ada takut ada... masa umoq dia 4 taun dulu..pompuan ok la jugak ni laki..ish ish..

Mama Azlina said...

hannah..happy belated birthday..
comel sungguh dia ni.mesti ramai peminat bila besar nanti

eynda said...

Adrina...thanks...of coz eynda jemput nanti bila buat house warming... :-)

eynda said...

Sweets..thanks...sama bulan ek...celebrate sama2 la dari kejauhan :-)

eynda said...

Emilia...thanks...aminnnn...

eynda said...

shikin thanks....


adha....happy belated birthday to you ;-)

eynda said...

Ella...thanks yer :-)

eynda said...

Shida...thanks...nak kena ada adik ek...hehe...

eynda said...

ina...lia...terima kasih :-)

eynda said...

shabiela...terima kasih...tu la bukan dioarg paham lagi kan...tunggu tahun depan cerdik skit kot...



adekniza...faruq tua setahun dari Hannah :-)

eynda said...

Ma...nanti celebrate sama-sama ek :-)



Liana...thanks...tu la kesian kat mama dia...kalau tak sabar boleh dapat darah tinggi nih hehe...

eynda said...

ibuayu...thanks yer sis...



Sis NJ...agaknyer baya Hannah ni pelik2 kot peel diaorg kan...Hannah ni baru menjadi je....kebetulan baru bercerai susu tu...memang jiwa kacau :-p

eynda said...

Mama azlina...terima kasih...jenuh kepung la besar nanti :-D

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday sayang..moga jd anak yg bijak pandai...minta mama bb yer lepas nie...

eynda said...

Hanim....tq...baby?? Tungguuuuu.... :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails