Saturday, October 31, 2009

Sokong Peserta 99HTN!

Jom sama-sama kita bagi sokongan pada kawan2 yg menyertai contest 99HTN *pompom*
Salah satu yg eynda lakukan, eynda sedang membuat bloglist khas utk peserta 99HTN.
So kawan-kawan rajin2 diri masuk blog dioarg & bagi support kay...
Jangan lupa support eynda jugak tau huwaaaa...nervessss...
Tapi ada setengah blog/link yg eynda takleh masukkan sebab kena ada invitation...so tak dapek nak letak kat list eynda...
Kalau peserta2 terbaca & nak eynda link kan just let me know yer...
Bloglist itu ada di sidebar sebelah tu...harap maklum..
Sekian terima kasih...
**masih dlm proses update bloglist...ramai wooo...maximum 99 org!!

6 comments:

iNa said...

Ina sokong...!!!..yehaa...
chaiyok..chaiyok........


sokong je..sbb nk buat sendiri cam x mampu je...ehehehe.......

Lady of Leisure said...

all the bet kak eynda..
i know you can do it..
yeeeee haaaaa...
:)
good luck!

Mr PenyuBiru said...

semoga berjaya!

makan mcD takpe kan? hihi..

eynda said...

iNa...tq :-)

eynda said...

Lady...tq....yesss...i can do it!! :-D

eynda said...

Mr. Penyubiru....tq...Mcd boleh kikiki....tengok je la menu day 1 pun dah melampau :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails