Thursday, October 29, 2009

Hannah & Cekak Rambut.

Dah pandai pakai cekak rambut.... Dah tak kepak2 bagi patah.... Dulu cekak2 rambut eynda la jadi mangsa... Pucat kalau dia dapat pegang... Mesti dia kepakkan...
Nampak la kemas skit kan rambut depan tu... Kalau malas nak ikat pakaikan aje cekak rambut... Tapi takde la bertahan lama....nanti dia bukak jugak.. Lepas ni baru syok shopping cekak rambut utk dia...
Ni gambar tadi masa nak keluar gi kedai jap...
Tengok tu siap bawak jam barbie dia hihi...

13 comments:

Mimie Hamdan said...

comelnya... geget hidung br tau... nasirah pun camtue eynda... pki adalah seminit... lps tue masuk dlm beg... beli nak, mcm2 pesen yg nak dibelinya... hehe... psstt... yg "tue" mcm mana..?

Lady of Leisure said...

sangat comel!! geram betul tengok hannah ni... lady suka rambut hannah yang kerinting keperangan tu...

Mr PenyuBiru said...

alahai comelnya. curly betul rambut dia.

Ayu said...

comel sgt ngan rmbut perang dia tu...my kids pn x suka pkai cekak..sekejap je la klu pkai nye..

liana said...

cutenya anak dara ni..dah pandai melawa dia..

::i.e.r.a:: said...

hye eynda... tomeynyer Hannah..
dah lama iera x jengok blog eynda...dah byk citer dah.. :) iera naik herpees lah kat pinggang.. tuh yg malas rasa nak bertenet nih..ini pun dah baik tp luaran jer dah kering betul & ngelupas tp dlm kekadang rasa siapp siappp sakit...huhu :'(

Emilia said...

comelnya hannah, rambut mcm doll. ni mesti ikut rambut eynda :D

M said...

cutenya hannah..lega hari ni boleh masuk blog eynda tak keluar script error tu dah

superheroes' mom said...

eeee, comelnya! kempunan lah takde anak perempuan ;) hehe

Azmiezas said...

kita pun sama cam superheroes'mom..teringin baby girl...

Chik Na said...

cute sangat ngan rambut curly Hannah tu .. dah pandai bergaya

eynda said...

Tommy...hehe benda "tue" eynda simpan satu la..ahad tak pi kot..ada hal lain...

shabiela said...

alolo... cutenya dia.. pndai posing.. balqis brtuah nk pkai cekak, ikat rmbut ok la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails