Saturday, September 12, 2009

Tudung Syria Lagi......

Eynda suka tudung syria :-)
Sebab eynda rasa sape yg pakai tudung syria nampak lembut je raut wajah....serius (sambil angguk2 kepala...bukan angguk2 geleng2 hokey)
Oleh itu....eynda pun dah buat koleksi tudung syria....termasuk yg nak citer ni dah ada....
Baru 4 pasang kekekeke.....
Kali ni eynda beli online dari liana .
Cute betul bisnes card liana :-)
Bagus punya servis....bank-in duit hari ni, esok dia dah pos, lusa dah sampai....cepat kan :-)
Tadaaaa.....kaler brown/black.....
Dah lama nak cari yg ada kaler itam ni...senang nak buat anak tudung utk selendang....
Tapi cari kat kedai2 terdekat semua dah takde stock....
Thanks liana....nanti eynda shopping lagi ;-)
Selit skit lagi sehelai....
Beli kat gerai dlm Giant Shah Alam...
Kat situ pun dah tak banyak tudung syria yg lawa-lawa...macam penghabisan stock jek...
Baik beli online...banyak pilihan....
Kali ni takde model nak posing2 dgn tudung...
Model takde mood nak berposing buat masa ni hihi....
Sekian...

3 comments:

Anonymous. said...

salam eynda. jom shopping baju raya murah-murah di tempat saya pula! :)

http://brainy-faida.blogspot.com/search/label/Shopaholic%20Shop

by the way, been reading your blog for quite some time already. best!

Lady of Leisure said...

kak eynda..
nanti nak tgk gambo model pakai tudung syria ni.. :) mesti cantik..
tak penah lagi lady tgk tudung syria ni..

shabiela said...

muka akak mmg sesuai pkai tdg ni.. cun n ayu jer.. nnti pkai tepek pic yer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails