Wednesday, September 16, 2009

Saje-saje Nak Citer.....

Today hubby berbuka puasa dgn member2 ofis dia...
So eynda malas la nak masak...
Petang tadi pegi Giant Shah Alam jap...
Beli biskut raya (bila la nak buat sendiri...)
Beli dunkin donuts....order ice latte mocha utk berbuka...hhmmm..lama dah tak minum kopi...rasanyer nak masuk 3 minggu sejak batuk2 ...tak teringin langsung nak minum kopi...
Pas tu tapau KFC...teringin pulak nak makan KFC ..
Masa nak balik hujan lebat betul....nasib baik Giant dah letak bumbung kat setiap parking....& tempat cross jalan ke Giant dari parking lot pun dah berbumbung...so takde la basah kalau hujan....
Pas tu Giant dah ada tempat car wash la...senang la lepas ni...kalau tak kena ke Tesco Extra kalau nak basuh kete sambil bershopping.....
Camera phone eynda ni tipu la...hujan memang lebat sampai kena bukak lampu tak brape nampak jalan...tapi dlm gambar nampak macam hujan biasa2 jek :-p
Eynda beli bag ni kat Memory Lane.
Nak letak kerongsang2 eynda....bekas letak kerongsang yg lama dah rosak penutupnyer...nak balik kampung payah la nanti ...
Buat masa ni nampak gaya jadi hakmilik hannah dulu la hehe...
Malas nak berebut dgn dia :-p
Padahal bag dia punya la berlambak....
Mama pun sama naik ekkk beli kaler pink...memang cari pasal la dah tau hannah pantang nampak kaler pink hihi...
Nak balik kampung ni baru ambik dari dia :-)

6 comments:

-iLLa- said...

Chanteksss nyaaa rambut hannah....kak eynda,dulu time stduy kt s alam tiap2 ari g giant..ekekeke....kak eynda... Slamay ari raya yer..maaf zahir &batin...

ibuayu said...

bergaya and beraya betul hannah ye...Selamat hari raya.

eynda said...

iLLa...akak selalu pegi giant gak..sampai semua yg dok berniaga kat situ dah kenal akak & anak2 kekeke..malu ler :-p

eynda said...

Ibuayu...selamat hari raya...dulu dia kecik2 pakai sepit rambut pun tak nak...sekarang ni haaa...silap2 penuh sarat aksesori kat badan dia :-p

shabiela said...

sesuai ngn hannah beg tu sbb ader cartoon.. he he..

~ Shariz ~ said...

Linda...rasanya beg tu akan jadi hakmilik Hannah forever...hahaha...better Linda beli yg baru utk Linda...hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails