Thursday, September 10, 2009

Mode Terkejut Plus Terharu....

Yuslinda Idalee Yusoff adalah dlm mode terkejut plus terharu....
Sebab
Cuba lihat setakat minit ini...bilangan pengunjung blog ini berjumlah 397 org!!
Naper itu pun nak riuh sekampung??
Takde laaaa...kasi la can eynda syiok2 sendiri jap yer...
Kalau korang tak pernah perasan.....pengunjung blog eynda selalunyer sehari dlm 100-200++ kunjungan je...bergantung pada bilangan entry eynda la...kalau tak banyak, tak ramai la yg jenguk kan...ok normal la tu....eynda paham hehe...
Tapi today tetiba mata macam kena gam tak berkelip bila tengok status tu....wow!! Terima kasih la kawan-kawan....dah ada kamajuan nampaknyer...terharu eynda....
Walaupun korang masuk sebab nak window shopping kat bloglist eynda tu kan...hihihi...
Eynda sukaaaa....sebab atleast eynda membantu korang window shopping.....ada jugak hari tu yg menang contest sebab masuk blog eynda tau....eynda tumpang hepi :-)
So...terus la klik klik masuk blog eynda.... ;-)
** Berangan jap akan capai 500 pengunjung sehari hihi....berangan je tau.... :-)

19 comments:

M said...

hehehe memang hari2 masuk blog eynda walaupun masa eynda sakit. suka baca yr post dan juga tengok update yr fav clicks. keep up the good work ya :) will support u always walaupun jarang komentar

adha said...

eynda

baru ari ni aku tau nama mu Yuslinda idalee.. heheh sejak kenal kat forum dulu, tau nama eynda jek.. hahahaha

walllaaah balckbeery.. kalau aku la, terhegeh2 cakp ble ble.. aahahah ( i kan tak tau malu.. hahah)

Lady of Leisure said...

congrats kak eynda..
lady pun tengah verangan gak ni nak capai visitor reramai.. tapi sayangnya umahku tak la sefemes umah kak eynda ni hehe..
btw, keep posting ya kak eynda..
have a nice day..
:)

Webmaster@Echam said...

Salam Eynda,
Tahniah!!! Tahniah!!!...

Tapikan... kat blog saya dah 3 hari dah bilangan pengunjung ni tak reset ke zero... Setakat petang ni ada 121 pengunjung dah. Biase dalam 30++ je sehari. Bilangan ni setiap hari dia continue je. Ke blog saya yang poblem ni....

Deanni said...

wahhh ramai nyeee . kiterr hari hari check blog auntie eynda niee .
Tulahh kiter pun nk byk visitor tapi apekan daya tak dpt .
Anyway selamat hari raya (:

Real Woman said...

yea i pun berangan gak nak jadi famous blogger tapi baru 3 bulan bertatih menulis blog dah berangan tahap diva..hahaha...takpe takpe azam tu yg penting!

ammi said...

iye...kita pun perasan..sampai jeles!! kekekeke

shabiela said...

kalo sha, dlm sehari ntah brape belas kali masuk blog akak.. ikhlas sha gtau.. hu hu...

eynda said...

M...thanks ...psstt...dah baca komen eynda kat blog awak tak? :-)





adha...kita kenal lama kannnnn.....baru sekarang tau nama betul ye :-D





Lady...slowly nanti akan ramai jugak tu....insyaallah :-)




Echam...thanks...haaa...ntah2 blog eynda ni pun ada problem kot....sebab tu naik sampai 300++ haha....kalau ada problem ok la abaikan je entry ni hua hua hua.....




Deanni...selamat hari raya....takpe nanti ramai la yg blogwalking tu :-)





Real woman....eynda dulu start blog ni pengunjung tak sampai 10 orang tau hehe....




Ammi...takyah jeles...ntah2 mesin kira2 pengunjung tu mengong hehe....malam ni check @ 12am ada reset balik tak....kalau tak hampeh semua kena tipu :-D




sha..thanks...akak pun kalau boleh semua blog yg akak tau akak nak baca hari2....tapi tu la...selalu tak sempat :-(

Willie said...

Wah....tahniah tahniah...asalakan eynda buat kawan dgn blogger lain, sure ramai yg kunjung.

biggirl said...

glemer blog keynda..hehe

::i.e.r.a:: said...

congratulations...iera tumpang hepi.. :)blog iera x semeriah blog eynda la.. iera kekadang x der masa nak update.. kekadang kat opis, kadang tuh biler balik umah, itupun kalau x letih la... hehehee.. tp aper pun dlm sehari tuh mesti kena bukak blog eynda.. suka baca... keep it up a gud work ok...
p/s: best dgr lagu noor kumalasari "SELAMAT HARI RAYA"..

Lady of Leisure said...

baru perasan.. macam yg webmaster echam kata, blog lady pun cam terlebih ramai jer.. slalu sehari 80 lebih jer tapi hari ni dah 233 org masuk.. hehe..
ke blog lady tu ada yg tak kena..

eynda said...

Lady...ye la benda tu yg tak betul haha....takpe la kes syok sendiri :-p

eynda said...

Willie....yes...yg penting kita friendly dgn yg lain kan :-)

eynda said...

Salmie....blog akak masih baru.... :-)

eynda said...

iera....takpe la dear....yg penting kualiti entry yg kita tulis....bukan kuantiti....eynda ni banyak merapu je dlm blog hehe...

Nana said...

heheh...congrats kak eyndal.luv to read your merapu..heheheh. merapu kak eynda tu pon byknye yg bermanfaat wut. kite suke ajek

eynda said...

Nana....sekali sekala kena la merapu kan...kalau serius je hidup boleh stress hehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails