Friday, September 11, 2009

Menu Berbuka/Sahur Ramadhan Ke-20

Sebelum citer pasal menu berbuka, nak citer yg lain dulu....
Petang semalam pegi beli barang skit kat giant...
Lagipun hubby teringin nasi ayam The Chicken Rice Shop....
Hannah tak nak duduk kat baby seat tu....layan je...
Sementara tunggu order siap....nasib baik la takde customer....buat macam rumah sendiri la budak2 tu....
Menu utk Ramadhan..sape pernah order??
Eynda ambik set biasa sebab takut tak sedap air tu....
Komen Hannah : "No no no no..." (sambil geleng kepala)
Dia suruh snap lagi sekali...
Komen Hannah : "Haaaaa...." (sambil senyum2...tanda ok la tu)
Amboi dah pandai arah2 pulak :-p
Ini la menu berbuka kami malam tadi....banyakkan hehe...sampai tak reti nak cari sudut paling elok utk diambik gambar....penuh meja!!
Ini set family yg harga RM58++.......tambah extra charges jadi le RM61++ kot.....
Pas tu eynda goreng cendawan....goreng karipap frozen yg MIL bagi....buat cendol...semua hubby yg request....lauk pauk tu banyak baki so kami makan masa sahur.....
Banyaknyer makan bila bulan puasa ni.....
Sah ambik gambar time raya nanti dagu berlapis....pipi tembam...baju tak muat??? Owwhhh tidaakkkk......!!
** Teringat gambar raya tahun lepas....sungguh mengerikan....gumuks!!

7 comments:

uMMisYa said...

Eynda jangan jadi macam tahun lepas udah..amik pic menyorok belakang orang..hehe.

eynda said...

Sya....tu la....menakutkan hehe...

::i.e.r.a:: said...

eynda... iera yg paling suka kat TCRS nih.. PAI TEE, nak pulak tengok terhidang atas meja eynda pai tee & cendawan goreng.. memang fav tuh...kalau iera cendawan goreng nih cicah ngan sos thai& mayo... sedapnyaaaaaa.... :)

aNa SuZaNa said...

kak eynda..set chicken rice ramadhan tu air dia sedap laaa..ana dah try..tp xtau la sedap ke tak pada tekak akak..hihihi..tp sekali tu je ana minum sbb susu bdn ana jd merosot pas telan air tu..sbb rasa pudina mmg leh kurangkan susu ibu..huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

xpernah cube lg kak kak set ramadhan tu...kalu yg biasa tu pernah lah..haahlah sis byknya lauk..mmg kalu bln pose ni sy rase sy mkn lebih sket dr bln lain..he he eh

Deanni said...

hannah tuu comel lah (:

shabiela said...

wow.. penuh meja ngn mknan.. nmpk kepala hannah jer lam troli.. he he.. dia senyum cute..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails