Friday, September 11, 2009

Eynda's Diary Berwajah Baru.

Fuhhh!!
Legaaaa.....pagi ni terpaksa kunci blog kejap sebab nak buat ubahsuai...
Sekarang sudah siap...tadaaaaa.....wajah baru blog eynda.
Ok tak??
Kalau korang ada pendapat pasal kaler font ker...apa-apa je la...jangan la segan bagitahu yer...maybe eynda boleh adjust2 lagi :-)
So dah boleh teruskan berblog seperti biasa :-)
** Rupanyer statistik utk pengunjung blog tu bengong 2-3 hari ni....eynda je yg tak perasan...pas tu tetiba syok sendiri kononnyer graf naik kekekeke.....apa-apa pun tak kisah la kan...bersyukur sebab ramai yg sudi jenguk blog eynda. Tapi masih berangan nak capai 500 kunjungan per day muahahahaha......sila layan!! :-p

21 comments:

JiEjAh_DeEn said...

cantek dah .. dah leh raya hehehehe

eynda said...

Jiejah...dok kalut kemas rumah dlm tenet....rumah yg betul ni tak kemas2 lagi :-p

ana said...

cun rumah baru....mentang2 la nak beraya...blog pun berwajah baru...

tp itu font ada susah sikit la mau baca...tp tak de la susah sgt...boleh je baca...ehe

eynda said...

Neisya.....rumah ni kemas dulu....rumah yg betul buat last minute sebab rumah betul senang berhabuk kekekeke.....susah mau baca ka?? Takpe..saje nak suruh org exercise mata tu :-D

Webmaster@Echam said...

Cantik dah ni Eynda...

eynda said...

Echam..thanks...saje nakkan mood baru hihi...nasib baik la tak hilang apa-apa....takut sebenarnyer nak tukar2 layout ni...

liana said...

amboii.. ni kira dh masuk sofa baru dgn langsir ler ni... siap cat tahan kulat sekali kekeke

-iLLa- said...

alaa kak nk tukar gaks..tp x bole laa nk save bagai tktktt..

::i.e.r.a:: said...

eynda.. nak citer nih..
pg td iera selalunya masuk opis mesti nak tenet dulu, lepas bukak blog sendiri iera akan masuk blog eynda...konon2 mcm buat reportlah. kahkahkah...tetiba x leh nak akses blog eynda..cuak kejap ingatkan tenet kat opis nih bengong ke pepagi nih... rupanya "eynda tengah kemas umah".... aper pun cantik2... rumah baru nih... menyerlah... :)esp gambar atas tuh... meriah...

~ Shariz ~ said...

cantik :)

MAKCIK REHAN said...

patutla pepagi tadi tak leh kelik2.. rupa2nya tgh dok buat spring cleaning. hamboih... ader munger2 bagai.... very the santek...

mcm teringin jugak nk menggodek tukar layout, tapi tiap kali nk start menggodek belog kt umah... seruan bantal dan tilam lebih kuat memanggil-manggil... kekekekek

kikin said...

CANTIK n chic!

Deanni said...

wahh , lawaa . Auntie Eynda kalau edit blog mmg cun lahh (:

vee said...

Eynda..cantik sgt umah baru ni..i like..rajinnye eynda ni..

Just Call Me Bitt said...

adakah signal internet saya yg lembab nak load...dari tadi tak dpt load background akak...ye la saya punya internet ni lembab ler...kak nak komen bahagian font...font asal lagi senang baca kak..tengah2 sedap dok baca tetiba font tukar terus pening skit...hehhee

:: PU3'z :: said...

nie sempena nk nyambut syawal ker
nice skin...

eynda said...

liana....lebey kurang gitu la :-D




illa...kalau la boleh akak tolong....akak percaya kat thecutestblogontheblock.com je sebab dia takkan tukar apa-apa isi blog kita...website lain akak tak berani....

eynda said...

iera...eynda rasa ramai yg terkejut pagi tadi...ada yg siap sms/ym tanya naper...ingat eynda privatekan hehe....eynda suka layout baru ni coz lebih nampak ceria.... letih dah duduk dlm gelap hehe (blog lama kan background itam!)




shariz....thanks :-)

eynda said...

MR....tu la nak kemas rumah ni pun ikut mood jugak kan :-D




ikin...thanks :-)




Deanni...tq dear....belajar dari pengalaman :-)




Vee...thanks....tukar2 mood skit :-)

eynda said...

Bitt...maybe jugak slow bagi setengah orang kot sebab gambar kat atas tu je dah besaaarrrr hehe....so far akak ok...tapi ada gak slow 5-6 saat gitu...pasal font tu nanti akak adjust yer....kesian pulak :-)




PU3.....boleh la termasuk dlm pekej :-p

nona said...

cantik kak eynda...
gmbar kt title tu pun lawa..
wah...lagu raye dh berkumandang dh bile masuk umah kak eynda ek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails