Tuesday, September 15, 2009

Kasut Raya Saya.

Ok laaaa....
Dah ada yg bertanya mana gambar kasut raya...baju raya....raya raya.....hehe...
Eynda tepek dulu kasut raya eynda....satu jek....
Memandangkan nanti raya kalau bergambar pun bukan nak nampak kasut tu kan...
Takkan nak selak kain tunjuk kasut :-D
So eynda tunjuk sekarang...
Simple je kasut eynda....hubby kata beli yg akan kita pakai walau selepas raya & boleh guna utk banyak occasion....
Last year eynda beli yg ada "batu permata" bling bling....
Eynda pakai raya pertama jek!!
So belajar la dari pengalaman kan :-)
Eynda ni bukan jenis melaram hari-hari....nak melaram pun guna kasut yg sama jugak selalu ...hubby kata dok nampak beli kasut selalu dah...tapi gaya tu macam ada sebijik kasut je kekekeke....nak buat cemana.... :-p
Model memakai kasut raya....jangan belek kaki tu lama-lama....tak cun pun muahahaha....

27 comments:

Lady of Leisure said...

muahahahaha...
cun la kasut raya akak..
beraya sakan tahun ni nampak.. :)

::i.e.r.a:: said...

eynda... matching la ngan h/bang baru..iera mmg suka brand clarks & snowfly..tapak kasut lembut.. x sakit tumit kaki..harituh masa g London dah borong kasut clarks..2 pasang tuk iera 1pasang tuk hubby, tengah sale time tuh..... heheheee

Ella said...

cantik kasut eynda..
nampak comfy..

zarin said...

salam singgah
cantik kasut...best kan pakai clarks!

Abrahyn said...

i pun berkenan kat kasut tuh...tapi suka yg kaler itam...hehehe...takpe ke sama? heheheh :p

adha said...

huwahhhhhhh kasut raya... cantik kaler coklat... anak da beso.. it's time to melaram.. hehehe

Just Call Me Bitt said...

alamak...saye lupa nk beli sandal..sempat lagi ke tidak nih..anyway nice shoes ;)

mama-khayra said...

wahh cantek kasut..kaler matching ngan hbag GUESS kak eynda :)

~ Shariz ~ said...

wah..wah...cantik la kasut Linda. Betui...matching dengan handbag :)

Shariz nak masukkan dalam wishlist la...lagi 5 thn baru boleh pakai mcm tu...skrg ada anak kecik ...tak boleh lagi...hehehe...

liana said...

uwaaa cunnya kasut.. ku tak bleh pakai lg eynda.. kang terpelanting masa nak kejar Aqil kekeke...tunggu besar hannah baru syok laram sakann..^-^

eynda said...

Lady...sape lagi yg nak meriahkan raya selain kita sendiri kan hehe...kalau tak makin lama raya makin tak menyeronokkan la...kesian generasi akan datang...cewaahh :-D



iera...wah..best la dah borong banyak kat london... :-)

eynda said...

Ella...tq...ha'ah comfy...senang nak jalan sana sini hehe...




Zarin...thanks...eynda 1st time guna clarks...selalu hubby je beli dia punya....this year eynda pun nak jugak la hehe...

eynda said...

Aida....yg hitam pun lawa...eynda pilih brown sebab nak lain skit ..kasut eynda asyik kaler itam jek :-p Beli la...eynda takkan marah...clarks bukan kepunyaan eynda sorang ;-)




Adha....ye betul hehe...tapi hannah ni pi mana pun duduk dlm stroller...so mama dia boleh jalan2 like DIVA la hahaha...

eynda said...

Bitt...thanks...cepat beli hehe...




mama-khayra...thanks...ha'ah matching dgn beg tu :-)

eynda said...

Shariz...lagi 5 tahun? hehe...eynda ni nasib baik hannah tu ok...kalau tak lagi 5 tahun jugak la baru nak merasa pakai high heels :-D




Liana...eynda ni sebab hannah melekat dlm stroller je ke mana pun...kalau tak, tak berani pakai gak...dari hannah baby eynda dah pakai high heels :-)

vee said...

Cantik kasut clarks tu..v pun berkenan sgt..pndi Eynda pilih..vee pun sama cam Eynda bukan jenis melaram hari2..kasut yg ade byk dok dlm rak je..smpi hubby kata kst2 tu nak bt perhiasan je ke?..huhu..

Nana said...

nana berkenan la kak.cantek3...kali ni tak sempat nak ke clarks. irdina je la beraya sakan dgn clarks nyer..jeles2.

Nana pakai sandal raya tahun lepas. psl tahun lepas kan tgh preggy tp nak jugak beli high heel, pastu tersadai tak pakai. so tahun ni kene la pakai...yg blink2 Hush Puppies aje. Td pi subang parade terbeli pulak Voir...takpe boleh pelasah pi keje. Tadi nana beli hbag guess ternampak beg akak :)

dianaibrahimali said...

eynda..........cantik kasut......suka kasut tutp mcm nih....blh tutp cela di kaki....sygnya diana allergic plak kalau kasut betutup nih.....

match dgn handbag plak tuh....

Deanni said...

wahh , lawa lawa lawa .
Mmmg kena ngan antie (:

Real Woman said...

cantik cun marvellous! i like!! tapi raya ni tak beli kasut la sebab i ni memanjang je beli kasut..ada 2-3 pasang yg tak pernah pakai lagik! huhuhuh

que_zul said...

cantik kasut clarks eynda...sy beli brand ni gak..tp yg simple jerk la...sy tk baisa pakai kasut tumit tinggi sgt...

bspotgurl said...

I love yr shoes. sgt cool dan yg paling penting after ray apun boleh dipakai lagii kan..;)

kikin said...

eynda, kin pun suka design ni. so chic gitu!....

ammi said...

haaaa...macam kasut yang kita suka dulu..tapi lain sikit kot.
Waaahhh ..tambah berapa inci raya tahun ni??
kekekeke

m@ said...

lebih kurang kasut ma je kak..:)
cantek desg depan dia tu.

shabiela said...

kak, lawo kasut.. wah, melaram sakan.. xpe, sekali sethn.. he he..

Rinna said...

Wahh cantik laa..kasut raya Eynda..
Elok laa tuh beli kasut yg akan kita guna selalu kalau tak nanti sure tersimpan jek dlm almari.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails