Monday, September 7, 2009

Eynda Kembaliiiii.......

Alhamdulillah lepas ambik ubat kali ke2, dah rasa ok sangat...suara pun dah kembali....riuh rendah satu rumah kalau tak, tak dengar pun suara eynda berleter dlm rumah hehe...
Terpaksa mintak 2nd opinion aka klinik pakar coz tekak eynda sudah luka akibat batuk teruk & bila buang kahak sudah ada darah skit...ngeri :-(
Today kira ok la sebab dah boleh mengadap PC hehehehe....
Kalau tak...asyik baring tido jek sebab ubat2 yg melalikan....
Ubat baru ni pun melalikan tapi ambik 2 kali sehari je tak la seteruk 3 kali sehari kan....
Yg herannyer sejak makan ubat yg melalikan ni punya la banyak mimpi2 datang masa tido haha....maknanyer eynda tido nyenyak la tu...
Selalunyer tido asyik terjaga je....nak mimpi pun tak sempat :-p
Baru slowly nak baca blog kawan-kawan.....seronoknyer....banyak citer menarik... :-)
Harap dlm masa 2-3 hari ni sembuh sepenuhnyer la....kata doktor ke2 ni, ambik 3-5 hari jugak nak sembuh betul...hhmm...
** Sempat jugak ke bazaar ramadhan tadi....takde pulak terbatuk-batuk kat situ....nasib baik...

17 comments:

Ray said...

Semoga cepat betul2 sembuh eynda!!Lepas ni boleh la berleter balik kat Hannah hehehhe

Umi Ayu said...

semoga cepat sembuh sis..mmg musim la skrg ni kn..

liana said...

moga cepat sihat..batuk ni selalu lambat nak elok.. kalau time dtg gatal2 kat tekak tu aduhaiii meleleh air mata dibuatnya

dianaibrahimali said...

semoga cpt sihat....blh blogging....lama tgk blog eynda x update....

eynda said...

Ray..thanks...semalam dah start "berleter" dah...hubby pun gelak sebab eynda macam seronok dapat suara balik hehe...biasa la berleter kat anak suruh buat school homework :-p...Adam ambik peluang main2 sejak eynda batuk coz mama dia takleh cakap banyak2 kekekeke....



Umi Ayu..thanks...ha'ah la sekarang musim :-)





Liana...thanks....tahu takper :-D




Diana...thanks....insyaallah lepas ni update macam biasa la kot :-)

Lady of Leisure said...

kak eynda, moga cepat sembuh ya..
selamat berblog semula..
:-)

ana said...

kak eynda
rindunye nk dgr celoteh akk
hr2 sye tggu bile akk nk update n3 br
tp sy tau
kalau akk xupdate mksudnye akk xshat lg
rsau dibuatnye sbb akk skit lme sgt
get well soon k =)

adha said...

teruk gak smp batuk kuar darah.. semoga cpt sembuh.. leh celoteh2 lgik. hehehe

uMMisYa said...

Syukur ada kurang. Semoga cepat sembuh. Nak dekat raya dah ni,banyak persiapan nak kena buat. Nasib Hannah & Adam tak jangkit yer.kalau depa kena lagi susah. Kesian eynda.

Nana said...

a'ah ngeri la kak psl kluar darah tu. nway, get well soon okey. miss ur celoteh :)

:: PU3'z :: said...

hope well soon...

Azmiezas said...

Alhamdulillah...dah sihat yer??..boleh la berblogging lagi...

shabiela said...

bahaya nya batuk smpai kuar darah tu.. hrp cpt sembuh.. x syok kalo blog akak xde n3 br.. he he..

Shida said...

get well soon sis..shida pun pernah batuk2 n kahak ada darah..tekak luka la tu kan..slmt kembali berblog..mesti dh lama tak singgah blog shida kan..huhuhu..

Aleyn said...

Seb baik bukan influenza...hieee..nak sebut pun takut..

Salam Perkenalan

ammi said...

selamat sihat kembali

Softtouch [Hanim] said...

alhamdulillah dah ok sikit kak eynda...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails