Wednesday, August 26, 2009

Mana Hannah???

Hannah ni suka buat mama terkejut tawwww.... Tadi eynda kat dapur seperti biasa la.... Ehh...sunyi je ni....apa dia buat yer... Eynda masuk bilik tido...cari Hannah tak jumpa....cari kat living hall pun takde! Masuk bilik tido lagi sekali...panggil nama Hannah...tak berjawab...aiikkkkk..... Pucat dah!!! Check tingkap semua tutup berkunci.... Tetiba ternampak ... * * * * * * * * * * * * * Laaaa....tertido lagikk...kesian betul la anak mama ni....nasib baik muka tak comot hehe...
Bila masa dia pegi area tu?? Nak buat apa ngadap majalah2 mama tu?? Nak memunggah kot tetiba rasa ngantuk terus zzzzzzzzz.... :-p
Dia terjaga.... Landing kat living hall pulak hihi.... Macam-macam la anak mama ni.....

10 comments:

Ray said...

Kekekeke...bestla Hannah ni eynda...kat memana pun dia boleh landing ekkk???

shabiela said...

mudahnya hannah ni tdo kan.. siap smbg tdo kt living hall lg.. he he..

IxoR@ said...

sangat cute...!!!

vee said...

La..kesiannye Hannah..blh tetido kat situ..penat sgt kot tlg mama kat dapur tu..

comey_lote said...

haha comel jer...mesti letih tu, mengalahkan org posa..hahaha

Real Woman said...

alalala...comelnya dia!!

liana said...

kekek.. kelakarlah hannah.. agaknya tgh nak memunggah tp rasa letih sgt tu golek2 terus tertido hehe

Lady of Leisure said...

hehehe..
teringat kekecik dulu lady slalu memunggah magazine mummy.. wakaka..
masa tu ada banyak majalah wanita, suka koyak n gunting gambo siti nurhaliza n kasik kat kawan yg mmg minat siti.. lady lak amik gambo sofea jane...

esok mummy mengamuk giler tgk habis majalah wanita die kene gunting.. dah la majalah wanita mahal.. wakakaka...

ratna said...

hik hik.. kelakar la hannah ni. kira hannah ni senang tido la yer..

::i.e.r.a:: said...

lawak la Hannah.. gerammmmnyer tengok biler dia tito... tomey nyer...sejuk perut mama dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails