Monday, August 17, 2009

Kumpul BF = Playgirl??

Hehe....
Terpedayakah dgn tajuk entry??
Bukan kumpul manusia yer....kumpul bf shirt sajek.... :-p
Setakat ni dah ada 7 helai dah :-D
Sampaikan hubby jadi takut eynda dah tak feminine kekekeke...apa daaaa....
2 helai bf shirts ni beli dari anjcollection.
Thanks diana...kalau ada lagi nanti nak beli :-D
** Dalam gambar memanjang nampak peha kecik....kat luar ni lebar giler..huh...

11 comments:

Lady of Leisure said...

kak eynda, bf yg hitam tu serius sangat cantik....... suka sangat..

eynda said...

Lady....hitam bagi ilusi slim kan haha...akak pun suka :-D

SyariLia said...

mmg tgh cari tau baju mcm tu.. simple tp menarik..

dianaibrahimali said...

eynda...cantik la plak yg abstract tuh....huwaa...kita pun x dpt.....
neway...thanks dear

Nana said...

cs suke yang hitam tu, best kite suke jugak BF shirt ni tapi pernah beli lagi. confirm tade size kot...heheheh.

que_zul said...

cantik2 baju eynda....

eynda said...

Lia....yg jual online banyak :-)




diana....masa tengok kat blog diana tu eynda dah kata dalam hati...baju tu kalau pakai baru nampak lawa...terus order hehe...




Nana...ehh naper lak takde size? Nana kan kurus....yg akak pakai tu free size tau...yg abstract tu size XL hehehehehe.....



Que...tq :-)

shabiela said...

kak, lawo wrna itam tu.. nmpk slim n body cm anak dara tu.. jeles... hehehe..

Nana said...

nana kan kurus *nangis* itu dulu kak...hahah..skang ni gomok.

Anonymous said...

cantik aa sis eynda :)
sis, tudung itam bunga2 tepi tu cantikkk.. tudung apa tu yea?

-SR

eynda said...

shabiela....dlm gambar nampak kurus....kat luar takde la slim cam tu....lebar jugak hehe...



Nana....dah gemuk? Tak perasan pun...nampak biasa je :-)



Anonymous....tudung 4 segi tu...hubby beli masa dia pegi umrah :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails