Saturday, August 15, 2009

Jatuh Cinta Sekali Lagi.....

Toloooonnnggggg....
Tetiba je terkena panah asmara...
Namanyer Ali....
Tak keruan jadinyer...
Tido jap lagi mimpikan Ali agaknyer...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Eynda perlu buat sesuatu utk menawan hati si Ali ini...
Bila nak dapat yer??
Sempat tak melaram di hari raya?? *wink-wink*
** Mana ku nak korek duit?? :-p

15 comments:

dianaibrahimali said...

eynda.......
sama dgn my new handbag la....mine is ali in all black......

iNa said...

ekekke..kak eynda..same la kite mengidam coach tuk raya nie..huhu...
tue la kan..mane nk korek duit nie..ekekekek..

Softtouch [Hanim] said...

cantik tp xmampu nk beli...

Lady of Leisure said...

hehehe..
kak eynda, sempat lagi kalau untuk raya ni, ada sebulan lagi ni kak eynda...
lady pun ada aim gak untuk raya ni wakaka..

MuMMy 2 Haqq said...

baik dptkan cepat..kang mandi x basah, tido x lena..

Nana said...

berkenan jugak ali ini. berkenan jugak yg crossbody itu...jadinya, mana satu tah nak...heheh

~ Shariz ~ said...

Linda.....WAJIB beli !!!!
Hahahaha...cantik la handbag tu. Mesti best masa pakai di waktu raya...baju baru, handbag baru...muahahaha...baru best :D

psstt...kalau Shariz jadi Linda, akan ku usaha memujuk darling ...hahaha

Abrahyn said...

beli jek...pejam mata ek...hehehe :D

aina said...

hi salam perkenalan...

Beli je...nanti tak lena tido asik ingat kat ALI jekkkk..hihi

eynda said...

Diana.....eynda jeles ni hehe....




Ina...akak ni tetiba je ngidam... :-p




hanim....akak pun tak mampu gak hehe...try la kumpul duit :-p




Lady...kalau tak sempat beli yg murah2 dulu la :-D




arnirina.....betul...betul.... :-)




Nana....yg ni crossbody jugak...sebab tu akak teringin hehe...




Shariz...uwaaaaa...wajib kan...dah bagi2 hint kat hubby tadi....kena keep on trying sampai dia belikan haha....nak ke dia belikan...:-p





Abrahyn.....beli je kan..yg lain belakang kira :-p




Aina...salam kenal...tu la...dok ingat kat ALI je nanti hubby jeles lak :-D

vee said...

akak..cantikla ALI tu..wajib beli..bukan harus tau..heee..

que_zul said...

memang cun..kalo sy nk beli, bila la gaknyer..korek2 duit dlm tabung pon lum tentu cukup...kekeke

shabiela said...

kak, lawo.. masih ader ms lg.. en hb kan ader.. he he..

Ella said...

eynda..
nampak cantik 'ali' tu..
apa lg, pandai2 ler buat aksi kat hubby suh dia belanja bag raya..

eynda said...

Vee...wajib kan hehe...tak tahun ni tahun depan la :-D




Que...sama la kita :-p



Sha....encik hubby ada tapi belum tentu bleh dapat ini bag....kena pancing2 lagik :-p




Ella.....kena buat muka kesian nih....dia tak sanggup tengok eynda buat muka cam tu haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails