Friday, August 14, 2009

Cantiknyer Dia Sekarang.....

Makin cantik la Dato Siti Nurhaliza nih...
Dah slim....dia buat apa yer??
Antara 3 beradik ni kalau tengok CT la yg terserlah....ada aura.....
Sape yg tak minat CT sorry la yer...
Eynda bukan la peminat fanatik CT...
Tapi eynda suka tengok dia...cantik...tak mekap pun comel...suara toksah cakap la....
** Pernah belanja hubby tiket konsert CT kat bukit jalil gara-gara ngidam tengok CT live masa peknen 7 bulan kat Adam hihi....
Gambar ehsan dari majalah Keluarga & Harmoni keluaran terbaru...

11 comments:

comey_lote said...

saya suka lagu2 siti...
memang suara dia merdu...
orangnya pun cantik...
tp saya bukan la peminat siti...hihihi

Azmiezas said...

betul kata eynda..makin lama semakin cantek... semakin bergaya....n yg paling ketara sekali semakin slimm gitu...

Shida said...

sis,shida pun bukan fanatik siti tapi suka dgr suara n lagu2 dia yg best tu..skrg mmg semakin lawa n semakin matured kan..

Lady of Leisure said...

betul betul.. lady pun kagum ngan kecantikkan ct.. maintain dulu kini n selamanya.. tak jemu tengok ct..

IxoR@ said...

nak kata tak cantik..bila ditengok lama-lama...cantik.

dia comel..sy suka tgk cara penampilan dia...

liana said...

mcm mana pun suara siti takder yg boleh ganti walaupon ramai yg cuba tiru dia..untung DK memalam b4 tido mesti ct nyanyi utk dia ekekek..

kalau amik gambar ramai2 mesti nampak dia lbh outstanding.. mmg aura dia kuat ;)

iNa said...

kak eynda..
ina br je beli mag harmoni..hehe....
cntik kn siti..
dlm majalah keluarga cover siti gak.. :)

Softtouch [Hanim] said...

wah boleh plak ngidam tgk konsert yer...he he he..dulu masa sy peknen kan danish pun sy suka tgk konsert dia yg kat Albert Hall tu..berulang2 tgk cd dia..beli original..he eh he

dia mmg cntik..dulu suka gler kat dia tau tp lepas dia kwin xbape suka dah..tp dia mmg ade aura..dalam xsuka tukan kalu dia kuar tv terpaku jgk sy dpn tv..

nona said...

siti sweet...je..

Nana said...

kite suka tp tak fanatik la..sweet dan sopan kan, rasanya aura dia hebat laa. sebab tu la nampak dia cantik dan mcm sempurna

shabiela said...

dlm adik badik dia, dia plg lawo.. sore dia plg sedap.. kalo tgk dia nyanyi.. syahdu jer rs.. hu hu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails