Friday, August 14, 2009

Bilik Tidur Idaman.

Salam...
Jumaat yg mulia ini...jom kita cuci mata tengok bilik tido la.....
Semua lawa-lawa.....semua menenangkan jiwa....
Kalau tido mesti payah nak bangun hihi....

15 comments:

alamaktuan / meabadi said...

kak eynda...semua cun....semua merembesss..mcm bilik hotelll.....i loooikkkkee....

liana said...

sumer cantik.. kalau serupa gitu alamat tak kuar bilik ekekeke
tp wangnya pun cantik gak takut nak kuar poket hahaha

Just Call Me Bitt said...

semua cantek...kite pon lom ade idea lagi utk mb....mayb pon stage yg ke4 kot...hehehe..anak kecik2 lagik nak tido asing pon susah...hehehe

Umi Ayu said...

semua cantik dan mengancam jiwa la...bila la dpt pindah rumah baru ni..

Lady of Leisure said...

personally lady suke yg simple n tak banyak barang tapi nampak class.. :)
suka gambo no 8.. :)
cantik sangat..

Idida Aziz said...

suka no 2..romantik kan

Ella said...

semua cantik..
tp yg mana in country theme mmg memikat hati i..

eynda said...

ME....macam bilik hotel kan....bestnyer....



liana....memang tak keluar bilik la kalau cun macam tu....tapi sekarang banyak perabot yg nampak mewah walaupun murah...kena pandai cari je :-) Kita beli skit-skit dulu la :-p




Bitt...anak2 tido sekali memang payah nak dapat bilik cam tu... :-)




Umi Ayu....memang terancam jiwa raga tengok bilik lawa gitu.... :-)




Lady....akak pun suka kalau tak banyak benda...sebab malas nak kemas nanti hehe...




Ida....ha'ah yg no.2 tu nampak romantik... :-)




Ella...eynda tahu ella suka country theme...romantik orangnyer nih :-)

MommyCT said...

haih...ni kalu my master bedroom gini rupe, konfem kena letak security tag dgn pin no kat pintu (sbb tak bg anak masuk ekekeke..jahanam le jawabnya)

m@ said...

wah..semua nay class.
ma suka yg 3rd last n yg katil bertiang 4 tu...canteeknyaaaaa

que_zul said...

cantik2 smua bilik tu..kalo umah bangloo leh la kot..
kalo umah sekangkang kera mcm saya ni, alamatnyer, jalan pun berlaga muntut jer la ngan hubby dan mm...

ratna said...

saya suka no.3 tu. byk tempat leh lepak.

Nana said...

dalam banyak2 ni kite suka yang no 2 n no 8...kalau la bilikku begini alangkah bahagia nya...heheheh

berangan aje lah, semua barang irdina irfan pun sumbat dlm bilik mommy. mana la nak nampak berdeco bilik ku itu.

shabiela said...

kalo dpt bilik cmni.. gerenti xnk bgun dah.. nk tdo jer..

Rashid said...

WOWWWW.. suka sangat tengok bilik-bilik ini. sejuk dan damai je rasanya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails