Wednesday, July 29, 2009

Do You Look Your Age??

You Probably Look Younger Than Your Age
You live a healthy lifestyle and know how to take care of yourself.
You'll probably have a youthful glow for many years.

17 comments:

Nana said...

kak, kite nampak tua dari usia...sebab gomok kite rasa..hehheh.bile la nak start berdiet n exercise daily nih :(

adha said...

kak eynda,
kita nmpk berumur dr usia.. rugiiii adakah kerana hubby ku lebih tua 6 tahun ala2 cam ngikut hubby nye usia?? muka matured setanding hb? wakakka adoi... i mudo la tau.. hik3..

** kak, bj3 tu cantik la... ok aper... sesuai ngan akak yg tgi lampai...

eynda said...

Nana...dah buat kuiz tu ker? :-)




Adha....hubby akak tua 4 tahun dari akak....adha dah buat kuiz tu ke? Akak ni selalu perasan muda banyak dari hubby kekekeke.....minah perasan...tak dapek nak nolong.....kalau balik kampung jumpa anak2 sedara yg dah membesar baru la sedar diri dah tua muahahaha.....

que_zul said...

sy rasa nampak lebih tua dr usia..tp org2/jiran2 kata, muka sy nampak muda...kekkeke..malu aii....mungkin muka sy bulat kot...

Anonymous said...

eynda..
kiter lak org nmpk lagi muda dr usia..
ada tu pulak tanya "awak form baper ni?"
form apa eh klu anak pun dh duoo..hahhahhaa
nk kata pakaian,tak gak sbb kiter bukan pakai baju shirt yg fit2 kecik2 molek tu..
agak eh sbb kita ni tggi pun ala2 jer,tu nmpk cam bebudak skolah kot..
maluuuu aiii...hehhehheh

KITER PUN MINAH PERASAN JUGAK!!!!!
:-)))

Nana said...

tak buat pon kuiz tuh..hikhik. ni cakap based on sedar diri..hahahha. hubby n saya sebaya..mati la saya, nak kene amik kolagen byk2..hahahah

ira_kecik said...

kak eynda... ira dah buat kuiz tu, and the result is im look younger than my age..... tapi entah ek, mungkin kot.... hehehe perasan nyer la ira ni..... but mu hubby memang look young from his age, selalu org ingat dia budak sekolah....

Softtouch [Hanim] said...

mmg kak eynda nmpak muda dari usia tau..xnmpak 30++ pun..cantik n pndai bergaya...

neisya said...

eynda..kalau tua seiring usia ok la kan...jgn tua sebelum usia...kalau awet muda..lagi la bagus...hehe

neezareef said...

dh wat kuiz tuh..sama jwpn cam eynda punye..tp rasanye cam x btl je jwpn dia..kakakaka

que_zul said...

sy dh wat kuiz tu, nampak lg muda..yer ker..cam tak caya jer...

Lybeau said...

he he he me plak... mostly ingat i muda 5-10 tahun dari usia... he he
Amin

jap i buat kuiz tu...

Lybeau said...

Eynda ...dah buat..ah ah younger and glowing...ha ha ha
tks Eynda...

Willie said...

Jgn marah, I look younger than my age. Hahaha

eynda said...

Kawan-kawan...kuiz tu utk seronok2 je kan....tapi syiok betul bila dapat result cakap kita awet muda hehehehe.....

norhasniza said...

kak eynda.dah lama ngikut blog neh.salam perkenalan..jom jengah ke hanisofia.blogspot.com (nor)

Mia-Ina said...

org kata mia ms tembam akhir 2008 dulu...huhu...matured betul...smpai mak pun diingatnya adik mia.huhu...Adik mia pun ms tue mengalahkan mia yg tembam gile ni...

Tp,kini semuanya bagaikan mimpi. Mia nmpk muda dr adik dr body le...hehe...semua dh puji. Mak pn tabik ..hehe...yes..yes...sukenya...tp, ble diamati2 org kata usia mia ni patut dh kahwin....huhu,tng ku x buka hati g nk kahwin..tunggu je daaa............

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails