Saturday, June 20, 2009

Show Unit : D'Kayangan

Next...kami singgah kejap kat show unit semi-d D' Kayangan...
Mana tahu boleh curi idea deco hehe...
 
 
Ruang makan....kena ada cermin besar...baru nampak ruang luas kan...
Ruang tamu...simple je...eehh...buat macam rumah sendiri pulak budak-budak ni :-p
Dapur.....diaorg tak pasang lampu...ekon pun tutup...berkuap la dlm rumah ni....ambik gambar guna flash...apa yg bulat2 putih tu ek....buat seram jekkk...
Bilik tido...
Ruang tv
Hah! Eynda jumpa cermin hihi....cun jugak cermin ni...boleh la tiru design...cehh...
Seronok budak2 ni sebab ada tanah lapang....tapi rumah kita nanti tak la lapang gitu tau hehe...10 kaki lebar jekkkk...
Nak tiru style batu2 ni nanti kat lanai :-p

4 comments:

Nana said...

hi kak eynda...first time comment kat blog akak...biase2 bace je. actually, knal akak thru CARI. akak dah nak masuk umah kat cahaya SPK tu ye. wahhh..sure seronok masuk umah baru, semua barang2 pon baru. umah kite kat Saujana Utama(nyibuk nak bgtau..hehhe)

eynda said...

Hi nana...salam kenal :-)
Rumah tu siap dlm bulan sept nanti...nak masuk pun mungkin tunggu cuti sekolah hujung tahun la kot...tapi survey awal2 benda yg nak beli ni...takmo last minit nanti kelam kabut :-) Kira nanti kita dekat2 la jugak ek....saujana utama kat situ2 jugak kan? :-)

Mr PenyuBiru said...

cermin tu ada jual kat cavenzi. mmg cantek! (err..naper aku komen camni,tuan blog tak tanye pun.hehe)

eynda said...

Mr. PenyuBiru....thanks sudi jenguk blog eynda :-) Belum survey perabot kat Cavenzi lagi....tapi dah ada dlm list hehe....takper la bagi komen pun...memang dialu-alukan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails