Sunday, June 21, 2009

Selamat Hari Bapa

Selamat Hari Bapa kepada semua yg bergelar ayah/bapa/abah/papa/daddy/walid/...apa lagi ekk...yg penting maksud yg serupa :-)
Kami takde la sambut meriah...seperti biasa weekend hubby gi jogging....balik jogging dapat kad ucapan ...ada lagu tau hehe...lagu Lambada lagik kekeke...
 
 
 
Hubby kata harap-harap dapat tukar kete baru ...mentang2 la kad tu gambar kete siap ada kunci kat tepi tu hehe....
Eynda plan nak masak...tapi hubby ajak keluar tengahari so tak sempat la nak masuk dapur....cuma pepagi keluar tapau nasi kerabu jek...
Hadiah tadak...kesian kan...kita tak keje...sengkek lorrr.... :-(
Yg penting ingatan kan...daripada tak wish langsung hehe...hubby pun tak tau today hari bapa kekeke....
Next weekend buffet!! KIV dulu...hari ni tak teringat nak buffet pun....dah malam tadi nak balik dari shopping baru terpikir...time tu dah lotih benar...balik jekk...

5 comments:

iNa said...

Selamat Hari Bapa... :)

Softtouch [Hanim] said...

sis, sy pun xbg asben sy hadiah..he he he. Just wish n masak special jer. Sis, sy masak sekali nasi ayam dari resepi sis tu. TQ yer

syanis said...

ingatan tu yg penting... hihihi... x yah hadiah pun x pa

ArELeEz said...

yess! yg penting adalah ingatan tulus ikhlas.. ;)

eynda said...

Ina...selamat hari bapa :-)



Hanim....akak plan nak buat nasi tomato hehe...tak jadi la dah nak keluar kan :-p Menjadi tak nasi tu...risau lak...citer riuh rendah bila org try tak best pun hehe...


Syanis...areleez....betul kan...ingatan tu yg paling penting....rasa dihargai...lagipun tak tau nak bagi apa la....semua dia dah ada hehe...satu je dia punya permintaan kalau boleh bagi....kete baru!! Hahaha....eynda bukannyer si pari- pari :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails