Monday, June 22, 2009

Akhirnyer Shopping Jugak....

Rasanyer dlm bulan June eynda tak buat entry shopping kan?
Ada ker?
Takde kot....
Akhirnyer semalam eynda shopping jugak....
Plan nak beli baju anak2 jek...
Hubby laa...mula2 masuk Debenhams The Curve tu...dia nak cari jeans...pas tu cakap kat eynda...haa..pilih nak mana satu...dia bayar...
Uiihhh...apalagi...laju je cari baju2 kot ada yg berkenan....hhmm...yg eynda berkenan semuanyer New Arrival...pas tu harga mak oiii...RM200 ke atas!
Tak sampai hati nak perabih duit hubby macam tu je...(baik tak eynda hehe)
Last2 eynda cakap la...apa kata belanja eynda kat NICHII jek...RM200 tu boleh dapat 2-3 helai baju....
So ini la yg eynda beli....hubby bayarkan...tq hubby....i lebiu....nanti belanja lagi....(kalau dia baca la...) Eynda ambik 2 helai je....pas tu hubby cakap yg white tu pun ok...ambik jugak la hehe...sape suruh offer hehe...yg lain2 dlm gambar tu eynda bayar sendiri sebab murah :-p
 
Kali ni eynda tak posing ala-ala model yer....sebab gambar eynda dah banyaaaakkkk depan cermin kekekek....coming soon ntah2 ada lagi..uweekk....
 
 
Baju adam & hannah beli kat Brands Outlet....lama dah tak shopping baju diaorg...baju dah kecik2....

11 comments:

mama idzareef said...

uwaaaa...baju2 tu sgt gojezz eynda.. saya kalo masuk nichii selalu tak berkenan tp bile tgk org beli lawa la pulakk.. :( jeless okehh..

Some1...somewhere...somehow... said...

k.eynda...
try tgk perabot kt CELLINI lak...subang parade...

mimie hamdan said...

wah eynda... taste mmg mabeles.. i likkeee... yg tee tue beli kat nichi gak ehh... td tgk kat FOS pun ada...

eynda said...

freeze.....eynda pun kekadang macam tu jugak...tengok orang lain beli/pakai nampak lawa...time nak beli utk diri sendiri semua tak berkenan :-p



wyra.....insyaallah weekend ni nak survey kat subang parade pulak :-)


mimie...yg tee tu beli kat FOS...nak buat inner :-)

Ella said...

Eynda,
kita paling suka baju yg purple atas tee tu..
cantik!!!..

hmm dah lama tak ke Nichi..

sf said...

kita beli yg tengah tu..hehehe, kita suka baju nichi sebab harga berpatutan senang jaga, basuh terus pakai tak yah gosok2. sekarang dah tak kerja penyakit M menjadi2. oh ya jgn ah beli perabut ikea esp katil dia tak elok, yg lain2 tu ok but perabut dia cepat rosak. baik fella atau harvey norman, macy pun ok.

eynda said...

ella...dlm tiga2 tu baju purple tu la yg eynda rembat dulu hehe....



sf....uikkss...jgan terjumpa jadi boria sudah haha...baju eynda pun banyak beli kat nichii sebab murah. Pasal IKEA tu, kat rumah sewa ni tuannyer guna dekat 100% perabot IKEA...kami pun ada beli banyak gak la barang kat IKEA tu...yg eynda perasan kitchen kabinet ni takleh kena air...cepat rosak...yg lain so far ok....

POSH76 said...

kasik pose sikit...hehe

eynda said...

Tunggu eynda pose masa pakai nanti hiks....

Mimie Hamdan said...

ye ye... setuju ngan posh.. kasik posing sikit... hehehe..

eynda said...

mimie...kasi suspen la skit hehe....kalau eynda pakai nanti eynda posing...tukar style pulok :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails