Thursday, May 28, 2009

Preview Head To Toe.......

 
Bukanlah barangan branded pun kikiki......
Cuti sekolah ni eynda kena attend kenduri kawin cousin.....bosan dah berbaju kurung moden....dah beli kurung moden actually beberapa minggu lepas tapi rasa macam cutting besar skit (size L), malas nak tukar, nanti alter kecikkan skit....inilah yg akan eynda pakai masa kenduri nanti....baju kurung pesak jenis cotton...tetiba teringin sangat nak pakai baju gini....dah lama tak pakai jenis cotton ni....pas tu murah lak tu...sebab eynda kan tak keje, jarang pakai baju kurung so better pilih yg murah2 je....lepas ni ntah bila pulak nak pakai...sebelum ni beli kain mahal, upah tailor mahal...last2 tak pakai pun....sekarang lebih suka beli yg readymade...
Nanti kan...kat kenduri mesti orang pakai glemer2 kan..lip lap lip lap...macam artis...trend sekarang kan...tetiba eynda pakai alahai..macam budak kampung je... :-D

6 comments:

Fa'e said...

eynda, biarlah owang len liplap2, kita cam budak kg...len dr yg len...itu yg selalunya dpt perhatian! hahaha, ayu gitu...

eynda said...

Fa'e....kekadang betul jugak orang kata less is more kan :-)

neisya said...

eynda....baju eynda tu bunga kecik2 kan? kaler biru...mcm dah janji plak...neisya pun baru beli baju bunga kecik2..tp warna koko...nnt neisya ambik gambarnya....

lip lap lip lap not my taste gak...ehe..biar la pengantin sorang ja jadi perhatian...:)

eynda said...

Neisya.....ha'ah bunga kecik2..kaler pepel tu hehe...mula2 nak beli pink tapi pi ambik yg pepel lak :-p Pakai gitu terus perasan macam budak sekolah menengah je kekeke....(tak sedar diri dah tua ..)

Ntah le kali ni pilih baju tak glemer langsung...terasa diri macam innocent...suci.... je pakai gitu...isskk...

noor asyikin said...

nda,
pedulik la org .just b ur self. itu lagi baguz.

eynda said...

Thanks kin....i am who i am...ceh!!

Nanti email kat eynda phone number kin....:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails