Tuesday, May 26, 2009

Cuaca Sekarang.......

Panas kan....
Sehari dua ni nampak kat KL hujan...memang hujan pun hubby cakap....
Kat sini bunyi guruh dum dam dum dam...gelap sampai kena bukak lampu siang2...tapi hujan renyai2 je...kalau keluar dgn kete, kete pun tak basah hehe....
Jeles dgn orang yg sedang berada dlm ekon yg sejuk di waktu ini...ada ekon dlm bilik tido ni....tapi takkan 24 jam nak duduk dlm bilik :-p
Nak letak ekon satu rumah, baik tunggu rumah sendiri :-D
 
Bila exercise eynda pun dah konpius.....peluh sebab exercise ke...peluh sebab berkuap dlm rumah :-D
Apa la eynda ni komplen je tahu....patut bersyukur la...panas2 pun hidup aman damai....kalau tengok dunia luar sekarang macam2 malapetaka berlaku kan....kesian kat mereka yg berada dlm keadaan gitu....bersyukur la eynda....jangan merungut.....

6 comments:

POSH76 said...

cumilla tuceng tu...hehe...mmg panas giler..nak dekat poser nie....bersyukur walaupun hujan sikit2..

eynda said...

Ha'ah kan...bersyukur...tapi eynda boleh rasa beza sebab dulu masa baru pindah kat sini sejuk giler rumah ni....pijak lantai pun macam atas ais.....sekarang kalau boleh nak pakai 2 piece je dlm rumah :-p

Suriza_Eryna said...

Hai sis, salam perkenalan, su selalu baca blog sis, su baru nak berkenalan dgn sis jer, harap sis sudi berkenalan dgn su ni... suka baca blog sis have fun bila tension otak ni.. hehehe..kalo sudi jemputlah jenguk ke blog su... maaflah su dah add blog sis tanpa bertanya dulu...

eynda said...

Hi su...salam kenal jugak...thanks sebab sudi jenguk blog akak...dah add pun takpe hehe...nanti akak add su pulak ek...ada nampak gambar su kat bft...thread maxi dress :-)

Suriza_Eryna said...

Thanks kak, memang hari tu gatai tgn nak taruk, baru satu jer sis beli, kalo ada lagi leh taruk lagi...maaflah kalo tak cantik

eynda said...

Ehh..ok la tengok hari tu gambar su pakai maxi dress...akak pun baru ada 2 helai maxi dress tapi tak pakai pun lagi hehe...salah satunyer macam yg luv_ma beli utk su tu hihi...sebijik :-D Beli masa pegi penang hari tu :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails