Thursday, April 23, 2009

Untuk mama....

 
Hari ni adam balik dari school cakap kat eynda ...
"mama...kejap...dalam beg adam ada sesuatu utk mama.." 
sambil dok godek2 beg sekolah dia....rupanyer dia beli hadiah utk eynda. Rasa nak nangis la pulak.....nak kata sempena sambutan Mother's Day...lambat lagi....dia kata saje beli...
"alaaa...RM1 jek..."
RM1 pun bermakna jugak utk mama tau...ye la hari2 adam kena marah...kena leter...tetiba mama dapat penghargaan...tak ke terasa sayu...rasa bersalah...tapi marah leter utk kebaikan adam jugak....
Tapi di ketika ini, bear yg ada kat bunga love tu dah tercabut hehe....hannah dah take over hakmilik bunga tu...habih tercabut semua :-p
Thank you adam...mama loves u soooo muchhh....
Posted by Picasa

5 comments:

liana said...

alahhh sweetnya anak bujang ni... romantik dah besar sok hehehe

mommy otai said...

wahh heppynyee dpt diah dr ank kan...bape harga pon tk ksh asl die tau menghargai kite kan eynda..
i wish Cha pon leh rase cam Adam rase satu hari nnt..heheee

::i.e.r.a:: said...

so sweet.....
bertuahnya eynda... hurmmmm nanti bila azrin dah ada anak bley kenen kenen nih... Insyaallah... heheee

btw..congrats, blog eynda byk tip2 tuk kesihatan ni.. :)

eynda said...

liana..

Hehe....dia praktis dari kecik...haipp...belajar pandai2 dulu baru boley kasi bunga kat anak dara orang :-p


farah...

Memang hepi...betul2 tak terpikir dia nak buat suprise gitu...tapi pagi tadi dah pesan kat dia...takyah la susah2 beli utk mama...guna duit tu utk beli apa-apa kat kantin :-p


iera.....

Baru tau iera ada blog jugak...hari tu tak bagitau pun masa kita ym...tak sempat sembang panjang2 kan hehe...insyaallah...eynda doakan moga iera dikurniakan anak2 yg comels :-) Eynda add blog iera dlm list eynda tau...suka baca :-)

eses said...

waaaaahh so sweet adam!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails