Monday, April 20, 2009

Rutin harian....

Rutin harian utk weekdays buat masa ni....pagi of cos workout...layan hannah...layan tenet kekeke....kalau sempat masak, eynda masak utk lunch...kalau tak sempat eynda tapau kat cafe bawah ni....
1pm eynda bawak hannah turun kat lobby...tunggu adam balik sekolah...car pool dgn anak jiran...
 
Suka la hannah boleh lari2 kat lobby...tapi jarang le ada budak2 umur sebaya dia kat lobby tu...cian dia takde kawan....
 
1.20pm adam sampai.....uikkss...lajunyer jalan :-D
 
Today aunty Shariz kasi Hannah beg princess...anak dia yg nombor 2 nak sangat2 beg tu....beli jugak tapi sorok2 pas kat hannah hehe....sebab anak dia tu boboy :-p
 
2.20pm keluar pulak hantar adam ke sekolah agama....today hannah kena buli pakai kasut sendiri hehe....
Adam Anuar & Adam Hafiz......kamceng diaorg ni...anak jiran yg buat car pool tadi...giliran eynda pulak jadi drebar....so far buat cam ni takde la semput kat atas jalan kekekek....
Hannah ni pun sibuk nak "ambar"...nak bergambar jugak dah tengok mama snap gambar abang adam..ok mama snap...posing standard...buat2 tido...kantoi nak senyum kekeke...
Pas tu pegi giant...dah sampai tempat parking...laaaaaa....tadi posing buat2 tido...tertido betul rupanyer kekekek....eynda pun tunggu la dalam kete bagi hannah tido puas2 skit so nak beli barang nanti dia tak buat perangai....
Tak tahu nak buat apa sementara tunggu hannah bangun tido....eynda posing2 hehe...bosan ler...
Habis shopping balik rumah sampai 4pm....4.20pm keluar pulak sebab adam habis kelas 4.30pm...sebelum tu posing dulu kat basement muahahaha....ntah apa angin today asyik posing je...hormon tak betul kot :-p
Kena beratur nak ambik anak2 kat sekolah agama.....today eynda dapat nombor 4....kekadang nombor 1...kekadang beratur last sekali hehe....kekadang sampai2 takde kete dah...semua dah ambik anak2...tinggal 2-3 orang je dok tunggu mak bapak termasuk la adam...dah pesan jangan merayau...tunggu kat tangga sekolah agama tu je....
Traffic light merah nak masuk simpang ke rumah....saje snap gambar perumahan tu...cantik kan?? Harga yg eynda tahu RM1.3Million sebijik....harga terkini tak tau la...pernah berangan nak beli kat situ....berangan je la.... :-p Kalau tak silap Puan Mona Leesa Formula beli rumah kat situ :-)
Habis dah rutin kat luar rumah setakat hari ni....duduk kat rumah buat keje rumah plak sambil layan anak & layan tenet.....
Esok bersambung lagi rutin yg lebih kurang sama hehe...boring tak?? :-p
Posted by Picasa

2 comments:

neisya said...

as usual.... hannah comel mcm mamanya...!!

memang kalau tengok dan baca rutin kita mcm bosan aja kan, tp itulah kebahagiaan kita..!...mcm neisya ni kerja...lagila bosan kalau baca...hehe

eynda said...

Betul neisya...end of the day rasa puas sebab satu hari dah settle...tunggu esok pulak hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails