Saturday, April 4, 2009

Result dari detox program....

Eynda start detox program hari rabu, lepas sehari habis period. Masa period memang berat akan naik kan...plus weekend tu makan meriah...sila tengok entry eynda utk weekend yer...so hari rabu pagi tu timbang2 berat eynda 59.2kg!! Tak teringat pulak nak snap gambar utk letak dlm blog....semalam hari ke3 detox....pagi ni dengan suspennyer eynda naik penimbang....
resultnyer.....
Tadaaaaaa......57.5kg!! Macam tak caya akhirnyer pecah jugak angka 58 yg eynda pegang dah brape lama....plateu stage :-(
Gambar blur sebab eynda kelam kabut snap gambar....kalau lambat skit screen tu kosong balik...brape kali try nak snap...3 kali kot...baru dapat yg ni hehe...tapi blur la....korang takyah klik utk view gambar besar2...nanti korang pening :-p
Walaupun detox ni dikatakan boleh menurunkan berat hingga 10 pounds....eynda cuma turun 1.7kg je....kira ok la...kalau 10 pounds dlm masa 3 hari maybe agak menakutkan....terlalu drastik....
Today jalan2 pun tak rasa letih...rasa ringan je jalan...kekadang rasa macam terbang kekeke...ayat melampau!! :-p
Pagi tadi suruh hubby teka...brape berat eynda pagi ni lepas detox....dia kata...
52.9kg!!
Uiksss....tingginyer target dia haha....
 
Posted by Picasa

8 comments:

sheeda said...

kak eynda, bestnya... jeles tol.. he he..

eynda said...

Thanks sha...harap2 boleh menten berat 57kg tu...lepas ni aim utk 56kg pulak hehe....

silent reader said...

sis..nak tanya. apa brand balsamic vinegar yg sis beli? jenuh duk cari ni...tp semuanya ada wine.. :(

eynda said...

Try klik kat gambar balsamic vinegar yg akak tepek tu...brand tu la...jumpa kat area sos cili/tomato/kicap/cuka buatan/apple cider vinegar...dah tengok kat botol takde tulis wine pun...

POSH76 said...

bangga la dgn u...best2...nak cuba lak lepas ni....

silent reader said...

sis...saya dh cuba nih. habis semalam. best betul bdn terasa ringan. lost weight about 2.5kg. thankx yea sis..perkenalkan drastic diet ni :) so next time boleh cuba lagi..

eynda said...

SR,

Congrats turun banyak tu....try mentenkan berat tu yer...naik turun berat tu normal la...yg penting kita rasa badan ringan skit sebab proses detox tu :-)

eynda said...

Posh..thanks :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails