Sunday, April 19, 2009

Muka dah tebal 14 inci...nak citer jugak...

Tanpa rasa malu...(kulit muka dah jadi tebal...) nak citer jugak...semalam...again kami pegi The Curve :-p Hubby cakap konfirm lepas ni eynda takmo jejak The Curve setahun hehe....
Hubby ada alter baju dia kat satu kedai...kononnyer bayar extra utk express alteration...siap dlm 3 hari kalau tak silap....hubby plan konon2 balik keje dia nak terus gi ambik la....hari jumaat on the way balik dari keje dia plan nak pegi ambik...tup tup terlepas simpang nak ke sana...terus balik rumah...jawabnyer, pagi sabtu ngikut dia la ke The Curve....
Lepas ambik baju yg alter tu kami pegi Metrojaya. Sebab petang sabtu member adam buat besday party, so nak beli hadiah la utk besday boy....yg tak sambut besday pun dapat hadiah gak...sape lagi, adam & hannah laaaa.... :-p
 
Ni muka budak yg tengah moody....payah sekarang ni bawak dia berjalan....suka jerit2...melalak...kekadang eynda buat tak tau je...buat pekak telinga...kesian kat orang sekeliling sebab ada pencemaran bunyi (suara hannah melalak)...ni gambar lepas keluar dari metrojaya...cian hubby shopping wallet sorang2....sebab hannah dok terjerit-jerit kat situ....nak elak orang lain stress eynda bawak hannah & adam keluar dari metrojaya.....masuk kedai GIRLS , kedai jual aksesori budak2 perempuan...adam segan nak masuk, eynda cakap masuk je la buat tak tau....pandai le dia tu buat segan2 hehe...
 
Hannah yg pilih nak getah rambut atas kepala dia tu....dia kata nak "butterfly barbie" sebab bentuk butterfly kaler pink...apa-apa kaler pink dia akan sebut barbie...kalau nak tahu, lori kaler pink pun dia panggil barbie kekekeke....dah bayar terus suruh ikat rambut dia....eynda saje snap gambar tunjuk kat dia getah rambut tu atas kepala....ni posing ala-ala mengada....buat2 pejam mata...
 
Ni posing tahan nak senyum....kan dah kata hannah ni mengada skit hehe...
 
Cik abang ni seronok dapat patung Dragon Ballz.....pernah beli dah kat dia sebijik....kali ni beli lagi sebijik sebab kat member dia pun dia beli patung macam tu...katanyer kena beli sebab nak lawan2 dgn patung yg dia beli kat member tu....apa-apa ajer la...
 
Ni lagi satu benda yg eynda beli utk hannah...
 
Zoom skit...
Henpon hannah beli kat metrojaya...masa dlm metrojaya dah bagi kat dia...masa eynda ambik nak activekan bunyi phone tu punya la dia melalak....melalak macam kena cubit!! Pas tu bila dia tekan2 ada bunyi macam-macam...."owwhhh"....tu je keluar dari mulut dia...haaa...tau pun naper mama ambik phone tadi...nak bagi keluar bunyi2 la...ni melalak tak tentu pasal...haiyaaa.....
Gambar pagi tadi....suruh dia posing hello hello...  
Eynda beli ni je....macam Crocs kan?? Harga RM29 jek....beli kat bazaar ruang legar dlm The Curve...ada kaler pink...light blue....putih....eynda beli kaler beige sebab senang nak match dgn pakaian...
Lunch kat Thai Express.....ni minuman yg eynda order...actually mata dok pandang ice blended coffee je tapi kuat semangat order air ni...nama apa ntah...campuran pineapple & orange....
Hubby pening kepala nak pilih makanan apa....last2 makan yellow curry laksa...
Eynda makan beef kueteow....sedap la jugak...tapi pendapat eynda, tak sesedap vietnamese beef kueteow Secret Recipe :-)
Appetiser kami pilih soft shell crab...sedap...makan dgn kulit2 sekali....
 
Adam & Hannah makan Bangkok Chicken Rice....adam takde selera sangat nak makan sebab semalam masih tak brape sihat....so tapau bawak balik rumah...petang lepas balik dari besday party baru dia makan.....
Nak bagitahu siap-siap....next saturday maybe eynda pegi The Curve lagi uwaaaaaa.....
 
Posted by Picasa

3 comments:

sweets_mama said...

eynda...pegi je lah..bole cuci mata!cantek kasut ala cross tu..

eynda said...

sweet...memang cuci mata sampai tak tercuci dah kekeke....cute kan kasut tu...comfortable jugak.

neisya said...

mcm kasut kanak2 ja kasut eynda tu.....ala ala princess duk menari...hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails