Monday, April 6, 2009

Daily food intake & workout ~ 6/4/2009

7am ~ blend 1 banana + lean shake GNC 2 scoops + anlene concentrate 1 kotak + air masak, make it 250ml.
7.30am ~ green tea 500ml
8.10am ~ JM level 1
10am ~ 1 green apple chopped + raisins 2 sudu teh 
Soyrich with oats sekotak
1.30pm ~ brown rice 1 cup + 1 chicken (masak dlm microwave & oven without oil)+ mixed salads dressing olive oil + salt & pepper + lemon juice
4pm ~ nescafe susu 1 mug + IKO 1 peket
6.30pm ~ JM level 1
 
 
8pm ~ Tofu jepun kukus dgn vegetables 
Air masak 2 liter + green tea 1 liter
Psstt...ada gambar lagi menarik kan hehe....eynda saje snap gambar apa yg eynda makan utk bagi diri sendiri bersemangat makan makanan yg healthy.....utk share dgn korang jugak.... :-)
Posted by Picasa

2 comments:

neisya said...

eynda...tofu jepun tu kalau kat department store...yg tulis tofu ka?..neisya suka makan ni, ada satu restoren kat kangar ni jual ni, memang sedap...tak pernah buat sendiri...nak masak kukus aja mcm tu ke?letak apa lagi?

eynda said...

Neisya...rasanyer tulis tofu...atau tauhu jepun kot...eynda tak pernah makan kat luar menu ni tau...hari tu ternampak sorang pompuan kat alamanda foodcourt ratah lauk je...diet kot..tofu ni pun ada. eynda pun try cari resepi kat tenet. Nanti eynda buat entry resepi tofu ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails