Wednesday, March 18, 2009

Toy Museum.....

 
 
 
 
Thanks luv_ma sebab citer kat akak pasal toy museum ni. Adam & Hannah memang seronok kat muzium tu....nasib baik la hannah tak melalak tengok dolls yg banyak tu...adam ada jugak cakap.."ihh...macam nak beli laaa..." eynda cakap balik kat dia..."ni muzium...bukan for sale.." senyum je adam...mesti dia geram tengok toys yg banyak tu....:-)
Pegi on the way nak naik feri....malam keluar ke gurney drive tu dah nampak tapi tak sure area mana...gelap kan...pas tu siang tu lalu dok kata la...kalau terjumpa kita singgah...kalau tak jumpa lain kali la....nasib baik jumpa....tiket RM40++ utk kami berempat....hannah free kot...
Eynda pun gedik nak berposing....pantang tengok watak2 pompuan tu...konon2 nak ambik ilham nak dapat body macam tu *uwek* Dok cakap kat hubby..."ambik gambar saya...kita tengok sape lagi slim.." kah kah kah...statement dah cakap baru pikir :-p
Posted by Picasa

3 comments:

dianaibrahimali said...

eynda......bestnya toy museum nih...kat mana nih....dah lama ker baru lg.....kalau bw arissa harus dia nak beli semua....

eynda said...

Ni kat Penang....ma yg citer...eynda pun tak tau sebelum tu...actually ada dlm brochure/map kat hotel, tak perasan hehe....

luv_ma said...

kak..yehaaaa..bestkan.:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails