Wednesday, March 18, 2009

Makan apa??

 
Errkkk.....makan apa??
Makan macam-macam sepanjang percutian tanpa rasa bersalah kekekeke.....dalam gambar tu sebahagian saje okay....banyak yg eynda tak snap sebab malu :-p
Breakfast eynda makan yg macam dlm gambar tu je...dimulakan dgn jus.....lepas tu minum kopi....cukup....kalau sebelum ni mesti bersambung-sambung eynda pulak list breakfast selagi tak habis time buffet...malu jek...maknanyer dah ada perubahan yg bagus!!
Posted by Picasa

4 comments:

neisya said...

eynda...thanks 4 sharing....

best je tgk gambar2 percutian eynda...awat la neisya p penang taktau nak p mana selain shopping complex n balik pulau cari durian...lepas ni boleh la p tempat2 yg enyda p tu...
pic2 eynda semua cantik2...hannah mcm anak patung je...comel mcm mamanya...

yg best...eynda dah makin slim...n makin cantik...:)

tahniah!!!

eynda said...

Lepas ni boleh pegi tempat2 ni kan..bawak anak2 sure diaorg hepi :-)

Pasal kurus ni eynda ngaku agak lega jugak...atas scale takde perubahan sangat tapi boleh nampak beza dlm gambar...janji dlm gambar ok, ok la tu hehe...ni pun nak usaha lagi...sebab eynda balik sp ada try baju kebaya masa kawin dulu...uwaaa...nak bubuh button pertama tak boley :-( Ye la dulu 34B sekarang dah 36C hahaha...malu jek citer....cemana nak nampak slimkan...atas tu dah cam tu hehe...tahun depan boleh pakai kot kebaya kawin tu :-p

neisya said...

eynda..jgn marah cakap ek....kalau takleh button yg part tu....bagusla...my hb kata nak slim cemana pun part tu jgn bagi slim......(statement poyo...hihi)

eynda said...

Tak marah...sebab memang tawuuuuuu hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails