Tuesday, March 31, 2009

Jenguk Cahaya SPK....

Last Sunday lepas breakfast kat kedai mamak (makan nasi lemak hokayyy hehe...) kami pegi tengok rumah kat Cahaya SPK....dah hampir siap...rugi tak bawak kamera...so guna henpon je la :-p......kalau ikut plan September ni siap...tapi maybe pindah masuk next year kot....pindah time cuti sekolah....
 
Hannah...saje ambik gambar dia....:-p
 
Jalan masuk ke Cahaya SPK...kotor skit sebab lori keluar masuk....
 
View dari lot banglo...tinggi jugak kena naik kalau nak ke lot banglo ni....
 
Salah satu dari rumah2 ni la rumah eynda....mana satu ye...yg hujung2 gambar tu kot....nanti dah siap boleh masuk dalam rumah eynda snap lain :-)
Tak sabar nak masuk rumah sendiri...:-)
Posted by Picasa

7 comments:

neisya said...

mesti tak sabar kan?...neisya dulu ngan hb...hari2 p tgk masa pemaju duk buat rumah...ciwi,...eheh

eynda said...

Memang tak sabar....tapi jenuh gak nak cari duit masuk rumah nanti kekeke....

neisya said...

rumah neisya semiD setingkat ja pun dah puluh2 ribu eynda....kalau rumah mcm eynda....ha ha ha...tak tau la berapa nak abis...ekekek

eynda said...

Takpa...duit tak cukup kita masuk sehelai sepinggang dulu la hahaha....

neisya said...

wiring yg byk tu...lampu la..kipas la...tak kira curtain lagi..takkan nak buh surtkhabar kot..hehe...

dan bykkk la lagi...

takpa....la pasang angan2 dulu....

forum tak leh masuk...sembang tang ni la kita....hehe

eynda said...

Betul neisya....banyak nak guna duit utk masuk rumah ni....nak beli siap2 setengah barang tak best la..nanti pindah rosak pulak masa angkat2 barang....pas tu nanti dah tak up to date pulak haha...

neisya said...

betui tu eynda...perabot kemudian kemudian takpa....

makan byk sikit nnt nak basuh lantai rumah....ekekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails