Thursday, March 26, 2009

Earth Hour 2009......

 
Korang dah ready?? Dah beli lilin?? Atau ada yg plan utk buat candle light dinner malam sabtu nanti?? :-)
Buat masa ni dalam fikiran eynda malam sabtu tu kami sekeluarga akan habiskan masa bersama kat rumah je...maybe dinner awal skit....
Jom sama-sama kita bantu bumi.....kesian bumi keje tak pernah cuti pun....
Posted by Picasa

5 comments:

-iLLa- said...

akak..ttp lampu tp pasang ekon bole x???wakkaa

eynda said...

Lampu saje kan...ekon kipas tv semua boleh kekekek...nasib baik...kalau letrik kena shut down haru jugak sejam tu :-p

Bimbo said...

huhuh..eyn,bim masa ni baru nak landing kat kuching.huwaa..baru nak bawak family makan2 kat kedai.kalau kedai tutup lampu camno?hehehe.candle lite dinner la nmpak nyer..

eynda said...

Bim...wajib ambik gambar kat airport nanti....sejarah ni....cemana agaknyer malam esok yer...

sHa_eiNa said...

jom tutup lampu..he...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails