Sunday, March 1, 2009

Ada lagi citer besday???

Belum habis citer lagi ni....jangan rasa loya-loya ye.... :-p
Besday eynda takde upacara tiup lilin...ehhh...ada la....tiup lilin secara virtual hehe....hubby & anak2 nyanyi lagu hepi besday pas tu eynda buat2 tiup lilin atas kotak2 kek tu :-p. kek besday tak beli sebijik2....beli ikut suka taste masing2....yg slice2 tu jek...so malam ni dinner makan kek jek...chocolate moist cake 2 slices, lemon cheese 1 slice, blueberry cheese 1 slice, mango delight 2 slices.....kenyang!!
Ok sekian...habis dah citer besday....tunggu tahun depan pulak insyaallah kalau panjang umur, sambut lagi...owwhhh yaa...thanks buat kawan2 yg rajin hantar SMS wish hepi besday kat eynda & juga buat yg wish kat kotak jerit tu.... Sorang pun eynda belum reply.....nanti eynda reply ye...muahhhhss utk korang... :-)

6 comments:

sHa_eiNa said...

bestnye birthday akak... :) ...

Nieza Ishak said...

happy belated Besday akak ..

mogaaaaaaa bahagiaaaaaaaaaaa ke akhir hayat. AMinnnnnnn

-iLLa- said...

hepi bday kak eyndaaa..

Aiza Parman said...

happy belated birthday eynda..dah tambah setahun lagi usia but u maintain cun....nis

luv_ma said...

special burfday akk..kek lain dr yg lain:)
yummy ckae sr.

eynda said...

Ina...best ye..asyik makan je...nasib baik weekend...memang hari utk recovery (diet/workout) hehe...


nieja...tq :-)


illa...tq :-)


nis...thanks...:-)


Ma...dah brape tahun akak celebrate macam tu...kek masing2 pilih ikut taste hehe...senang citer...kalau tak harus akak sorang yg kena perabih kek besar2 :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails