Thursday, February 5, 2009

"Shine"

Eynda dah jatuh chenta dgn lagu dlm citer Barbie ni.... :-)
Semalam ada beli 2 lagi citer Barbie (vcd) tapi macam tak best pulak jalan citer....Hannah pun kurang melekat depan TV. Maybe kalau ulang banyak kali jadi best kot....Barbie in The 12 Dancing Princess tu ulang banyak kali pun tak jemu....suka eynda tengok lenggok watak2 dlm tu...lemah gemalai...alahai....eynda pulak yg terlebih suka hehe....

3 comments:

ammi said...

kalau nak tau..ku ni penggemar setia siri Barbie animated. Suka sangat The Swan Lake.
12 dancing princeses ni memang anatar yang paling best!

E-Marlin said...

Hye sis eynda.....
lama x nampak kat forum ye hehehe....

saya pn seronok tgk citer barbie gak, tapi 12 dancing ni belum tgk lagik.....

eynda said...

Ammi..
Amboi tak sangka hehe..semalam beli Barbie as The Island Princess dgn Barbie Fairytopia Magic of the Rainbow. Hannah tak suka sangat. Nasib baik beli vcd, murah skit hehe...



Hai erna...

Ha'ah dah dekat 3 minggu tak lepak kat forum...dlm mood merapu kat blog pulak kekekek...beli la yg 12 dancing princess ni...best tau.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails