Thursday, February 5, 2009

Lunch At SACC......

Eynda dah bosan lunch kat rumah!!
So semalam memandangkan hubby pun masih cuti....eynda pujuk slowly pagi2...ajak lunch kat luar hehe...nasib baik dia jawab "ok" :-p
Lunch di mana??
Secret Recipeeeeeeeeee..... :-)
Rindu dgn tomyam kat SR. Tapi kali ni order noodles in tomyum soup instead of tomyum kung. Malas nak kopek udang hehe....gambar makanan tak ambik la.....
Adam posing dgn tok biah......
Hannah mood begitu okay semalam....nasib baik le...so boleh la rasa enjoy menikmati makanan....
Psstt...SF...semalam ada kat SACC pukul brape?? Selalu ye kita berada di tempat yg sama....tapi masa je tak sama :-p

5 comments:

mamahusna said...

kiut hannah pakai accessories...

sf said...

kita kat sana dari pukul 11.30 hingga 2.30pm huhuhu kat euro moda beli kain ahakkkkkkkks

sHa_eiNa said...

SR...yummy........teringat Prawn Macaroni with Cheese....adehhh.......

eynda said...

Lin..
TQ....Hannah suka melaram sekarang...tak caya tanya ME hehe...dia tengok Hannah hari tu kat rumah ni :-p



SF...
Kan dah kata...tak sama time selalu kan hehe...eynda keluar dlm 2pm pas tu terjah SR sebab dah kebuluran :-p Pas tu baru merayau2 cuci mata dlm SACC tu....balik rumah 4.30pm.


Ina...
Akak ni stereotype kalau gi makan kat SR...kalau bukan tomyam tu mesti vietnamese beef kueteow... :-p Naper la tak terfikir nak try yg lain...

sHa_eiNa said...

ina pon gitu gak kak..
klau p sr mesti nk mkn macaroni cheese tu ngan chicken puff...tu je la, x tepkir nk order lain...ekeke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails