Thursday, January 1, 2009

New Haircut!!

Masih ingat tak entry kat blog lama eynda pasal rambut??
Akhirnyer eynda dah gunting rambut yeayyyy...!! Hari ahad lepas pegi Subang Parade. Gunting rambut kat GDO. Eynda pilih tukang gunting yg profesional...b4 ni pernah ambik yg junior tapi tak brape puas hati dgn hasilnyer. Kali ni memang puas hati. Gunting je dah RM65 plus treatment total jadi RM123. Mahal jugak tapi takpe la....bukan selalu gunting rambut. Rasanyer 6 bulan lagi baru gunting pulak. Nak tunjuk gambar rambut sendiri macam segan pulak sebab bertudung kan....so eynda tepek gambar yg sebijik macam style rambut eynda je la....korang pandai-pandai la bayangkan muka eynda dgn rambut tu ye hehe...
Ni rambut B4. Asalnyer buat bob cut macam Posh Beckham tu. Bila dah panjang jadi macam ni.
Ni style rambut terkini eynda :-)

2 comments:

noor asyikin said...

eynda..mesti cantik!rambut lurus n lebat jugak kan..kin rambut lurus tapi nipis ..ada jugak new haircut tapi malu la tgh bjerawat now ni! :) yg pasti mmg pendek...

eynda said...

Kin..rambut eynda tak lebat sangat...pas tu lurus pun sebab baru buat relaxing hehe....

Kin gunting pulak rambut ek?? Takmo simpan panjang ke? :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails