Wednesday, January 28, 2009

Barbie in The 12 Dancing Princess......

Pagi semalam 9.30am ada citer Barbie and The Diamond Castle....Hannah punya la seronok....tengok dari mula sampai habis....(dia bangun awal pagi dah sebut2 Barbie Princess..)
So hari ni keluar beli barang dapur singgah le SPEEDY, beli dvd utk Hannah....ada le citer Barbie semalam tapi saja eynda ambik citer lain pulak. 
Balik rumah dlm 12pm....tak sabar dia nak suruh bukak kan..."bukaa...bukaa..."
Korang tahu tak....dari 12pm tu sampai le 9pm tadi ntah brape kali kena ulang tayang citer Barbie tu...stop kejap 1 jam sebab dia tido...pas tu sambung lagi.....sampaikan orang lain takleh tengok tv kat ruang tamu tu :-p
Betul ke tak tindakan eynda belikan dia dvd tu?? Hehehe...esok pagi sure celik2 mata dah suruh bukakan citer Barbie tu... :-D

6 comments:

Nieza Ishak said...

hahahah ..macamtue jugak suffiya dgn cerita barney diaaa ....

skrg ni gasak la ... berita pun tak nengok .. malas nak bergaduh dgn dia .. heheheh. janji jangan kacoo adik.

neisya said...

takpe la eynda....nnt lama2 dia cemuih la...eheh..
anak sulung neisya dulu suka tgk mask rider kot...naik pening dibuatnya...abis ulang..abis ulang...

sheeda said...

mcm balqis lak tp dia suka mr bean. sbb xnk dia kacau adik n ibu dia ni, sha psg jer la. slalu berebut ngn ayah dia nk tgk berita.. gasak la dua beranak tu janji x kacau sha n amalin.. he he.. nk bli barbie gak la.. dia suka..

eynda said...

Nieza....

Memang pun...elok je tak kacau kita bila dok tengok dvd tu....



Neisya....

Adam dulu asyik2 dvd otromen sampai hannah pun jadi otromen gak hehe...sekarang adam lebih suka tengok ben10.etc yg ada kat astro je...dvd dah kurang minat.....hannah dah besar nanti gitu jugak agaknyer kan...



Sha...

Nanti ayah diaorg balik dari umrah, jenuh berebut tv dgn hannah pulak hehe...adam tak kisah sangat sebab channel katun astro dlm bilik tido akak...

sheeda said...

kak, kena beli tv khas utk hannah 1. he he

eynda said...

Sha...

Sudah tentu ayah dia akan cakap toksah ngada-ngada nanti hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails