Saturday, January 31, 2009

Apa Hannah buat hari ini???

Hari ni Hannah melaram!!
Tempat dia berdiri tu selalunyer jadi tempat dia membuat persembahan....
Ye...persembahan nyanyian hehe....
Yg Hannah pakai kat tangan tu Tasbih ye kawan2....sudah disalahguna oleh Hannah gara2 nak melaram....
Malangnyer tasbih tu dah rosak sebab tanpa disedari Abang Adam suda gunting benang tasbih tu!! Apa le abang Adam ni....terpaksa sorok biji2 tasbih tu dari Hannah...kalau dia nampak mesti dia melalak!!

4 comments:

neisya said...

kenapa tak leh view eynda?...eynda paste pakai flickr ke?..kalau eynda ambik dari pc terus...boleh la neisya view....

luv_ma said...

comei betul gf aqeel nih..hehe.

eynda said...

Neisya...
Eynda guna webshots tu. eynda takleh upload direct dari pc la...dah dekat seminggu problem. Flickr takleh...photobucket macam kura2 lak...letih tunggu. Naper ntah :-(



Ma...
Ececech....jenuh aqeel layan le Hannah ni...dia dah perasan dia tu Barbie Princess kekekeke....

Anonymous said...

http://connections.blackboard.com/people/1755b9ba7d Buy amoxil online
http://connections.blackboard.com/people/d3f4f89d59 Buy Cheap Bactrim
http://connections.blackboard.com/people/76b8b13755 Buy Celebrex Online

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails