Tuesday, April 18, 2017

Kisah Sabtu Lepas...

  
Assalamualaikum....


Tajukkkkk.... malang sungguh sekarang dah kurang kreativiti... nak letak tajuk pun dah tak pandai huhu...


Last Saturday eynda & anak-anak pegi birthday party... birthday Aiden & ian.... mummy diaorg bff eynda aka jiran eynda.... Blogger jugak... http://lizzieasamummy.blogspot.my


Yang menariknya... birthday party ni buat kat balai bomba tau.... haaaa... best kan? Lain la sikit pengalamannyer...


  

Hannah dapat topi bomba....


Masa sampai tu dah ramai tetamu datang.... happening jugak la... rasa lain sebab ada fire truck segala haha....

Ada macam-macam hidangan... nasi lemak... bihun goreng... nuggets/sosej koktail... kuih-muih... sebab party start 10.30am... kira macam breakfast la....

Tak lama lepas tu tetamu berpeluang utk naik fire truck... diaorg bawak pusing dekat2 je satu pusingan siap bunyi siren bomba haha... 








Liz... mummy Aiden & ian yg pakai t-shirt bomba tu...uollss boleh baca kat blog Liz nanti... dia mesti citer pasal persiapan birthday party anak-anak dia :-)





Boleh bayang tak call bomba tetiba kami yg datang? Hahahaha....





Sementara kami dok posing-posing, kids tengah enjoy main air...wahhhh... seronok sangat la diaorg... nasib baik masa invitation ada bagitau bawak pakaian extra.... Hannah pun join jugak...




Ian nak pukul pinata... Aiden yg bertopi bomba depan tu...




Wow... hahaha...





Tq aunty Liz :-)


Habis party dalam 1pm... on the way balik rumah anak-anak ajak lunch pulak... so pegi la lunch dulu sebelum balik rumah....



Lunch kat The Hideout, Bukit Jelutong...





Salmon Fettucine.... sedap jugak... selalunya kalau ke situ eynda suka order Honey Lemon Soda ais.... sedappp... sekali sekala boleh la bersoda... bukan hari-hari ye hehe...






Happy tummy happy me :-D



Citer malam pulak... hubby ajak dinner kat Star Avenue Lifestyle Mall.... kat situ ada Texas Chicken ....




Tapi bila sampai kat sana ternampak restoran ayam goreng organik... teringin pulak nak rasa...





Ada playground kat dalam restoran....






Menu macam KFC... chicken chop pun ada...next time boleh try... bagi eynda sedap jugak...jarang la eynda makan yg tak sedap hahaha... tekak ni tak cerewet.... ayam gorengnyer tak oily... pastu tak masin sangat... dan tak kenyang dua ketul tu huwaaaaaa.... rasa macam takde apa masuk dlm perut... sebab tu ianya ayam organik kot....

Lepas dinner jalan-jalan kejap... hubby & Adam nak pegi kedai OC Sports Shop kat situ sebenarnya... tapi takde apa yg menarik utk dibeli.... maka balik la ke rumah... 






6 comments:

Ainul Mustafa said...

selalu jgk makan kt organic fried chicken tu

LYAfrina said...

Samalah...bahagian nk letak tajuk bercinta punya lama...tlis n3 sekejap je kan.. Haha.. Asal ada tajuk dah..


Comeynya Hannah..
Wowwww. Mmg menarik sgt birthday party ni. Dekat balai bomba lg..mmg menariklah.. Budak² msti suka sgt ni..

Chekgu Azrine said...

rare betul sambutan birthdaynya ye...tp still nampak bdk2 enjoy

Zie Azi said...

hahah kak Eynda.
tgk kat IG the geng with heels, yg layak ikut bomba k.enyda sorang with sport shoes.. hahaa :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak, ila nak tukar gambar header pun dah tak reti haha..apasal besar sangat..hadoii last balik ke gambar asal..

ctsueraya Mansor said...

uniknya buat kat balai bomba..anak dia suka bomba ke sis?btw teringat masa modul bomba..habang2 bomba baik gile haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails