Wednesday, November 25, 2015

The Hideout Cafe, Bukit Jelutong, Shah Alam.



Assalamualaikum....



Nak citer pasal satu restoran/cafe ni.... actually Adam yg bagitau pasal kewujudan cafe ni .....

Terletak di Bukit Jelutong, Shah Alam, di area D' Vida...berdekatan Masjid Ampuan Jemaah...baru jugak la tempat ni dibuka rasanya...






Jom!





Lokasinya... kalau tahu kat mana Zawara Coffee senang sangat nak jumpa cafe ni.... lalu kat lorong tepi Zawara Coffee tu...cafe ni belakang Zawara Coffee, sebelah kanan bangunan...





Tempat ni sangat cozy...sangat selesa... bagi eynda la... 


Antara yg pernah eynda order....




Mushroom soup sedap..Hannah suka... eynda pun pernah order sekali utk eynda...




Yang ni rasa macam masak lemak cili padi yg tak pedas hehe... tapi eynda suka mussels so masak cemana pun ok... 





Ayam....





Salmon... nama dalam menu semua dah lupa hahaha....





Yang ni kat dalam tu udang... ampunnnnn tak ingat nama dalam menu ye...






Paling eynda suka iced caramel latte kat situ.... kalau pegi mesti order... maklum la pencinta kopi... 


Harga??

Lebih kurang aje la dgn restoran/cafe yg dok ada sekarang ni.... berapa bintang nak bagi?? Eynda bagi 4 bintang cehhhh pepandai je kan.... apa-apa pun citarasa kita semua tak sama, eynda kata sedap, orang lain kata biasa aje.... so kalau nak tahu kena la try sendiri ye ;-)


Boleh google kalau nak cari lokasi yg tepat ye.... 1st time nak ke situ sangat la drama... bukak google maps, dia bawak kami ikut jalan belakang (bukan dari zawara coffee).... dah le ramai pekerja asing kontraktor tengah buat keje...sunyi sepi nasib baik dgn Adam... memang hideout sungguh cara nak ke situ... rupa-rupanya laaaaaa.... belakang zawara tu je.... :-D







1 comment:

CikLily Putih said...

tau tempat ni, tak sangka plak ada cafe belakang ni ek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails