Monday, November 4, 2013

Adam & Movie Date....



Assalamualaikum.......


Adam ada movie date last Saturday.... dgn kawan2 sekolah dia le... bukan dgn girlfriend! Haipppp... jentik telinga nanti....

Adam dok suruh mama dia ni hantar la... nak tengok kat MBO Subang Parade... mama ni ada mood jugak... kekadang terlebih rajin bawak kete.... tapi ada jugak mood malasssss nak bawak kete.... so cakap kat Adam... takyah pegi la... mama tak larat nak bawak kete la... tetiba nampak Subang Parade tu macam jauhhhh sangat ahahaha.... cian kat anak kannnn...

Ayah Adam yg baik hati balik keje malam Jumaat tu pun cakap... takpe ayah hantar....happy la Adam.... kalau ikut mama dia tu hhmmm...kejam benor...

1st time jugak Adam keluar dgn kawan2... 

Pagi Sabtu tu hubby tanya.... nak ikut tak dia hantar Adam pi Subang Parade? Dia nak cuci kete gak kat situ.... Mata sudah pandang ke langit sebab masa tu berdiri luar rumah... tetiba rasa rajin nak bersiap ahahaha.... nak ikutttttt.... sebab bukan eynda yg jadi driver! :-p

Aiyooo mama Adam ni.... haaa baru u all tau kan betapa teruknya mama Adam ni kekadang :-D




11am berjanji jumpa depan MBO....pastu eynda ...hubby & Hannah cuci2 mata dalam Subang Parade tu...pastu lunch... pastu merayau pulak ke Empire Gallery.... ewahhhh rajin pulak mama Adam tu jalan kaki kannn... sampai ke Empire pun sanggup.... padahal jual mahal masa Adam mintak hantarkan sebelum tu... ciannnn Adam huhu....

Apa-apa pun Adam dah happy.... 





Eynda borong shawl kat weekend bazaar dalam Subang Parade...harga asal RM20 tapi dia buat sale pulak... 3 helai RM50.... eynda ambik 6 helai... kaler semua ada basic hitam hehe.... sebab nak padankan dgn abaya hitam *wink*....Sebab tu dalam gambar tak nampak pun macam 6 helai kan :-D

Dah ada anak bujang gini la kannnn.... :-D











7 comments:

Alin Marlini said...

seronoklah adam dpt tgk movie ngan kawan2 ek...dah hbs exam...

Ena's Stories said...

Mama adm pun amik ksempatan di atas kerelaan ayah adam mnjadi driver mnghntrnye tgok wayang...haaa..nmpak tak permainannye disitu....hehehe

Kalau sy pun wat cmtu jugak...ada org nak bawak kn....kite jd peneman la..sambil nyelam sambil mnum...hahaha

eynda said...

Alin...haah... tapi nak ambik result nanti suspen jugak hehehe...

eynda said...

Ena...pandai punnn :-D

ibuayu said...

banyaknya borong shawl..

Haryati Faizal said...

besh jugak sementara nak tunggu anak bujang bley shopping...

Khai♥Rin : anies said...

cite gini mengingatkn sy kpd mak cik sy...ank dia dulu2 pn srh hntr ke wyg sbb dia nk tgk movie... ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails