Sunday, October 20, 2013

Hannah Dah 7!!


Assalamualaikum..........








Hari ni hari jadi Hannah yg ke 7 tahun... Happy birthday Hannah!!

Semoga menjadi anak yg solehah dunia dan akhirat.... semoga hidup sentiasa dalam lindungan dan keberkatan Allah swt.... mama & ayah sentiasa doakan yg terbaik utk Hannah....

Weekend wedding anniversary hari tu masing2 dah dapat hadiah.... weekend ni gabung aje celebrate birthday Adam & Hannah...bawak jalan2 makan2 tengok movie...

Weekend akan datang ni celebrate lagiiiiii....yeayyyy....

Bulan oktober memang bulan happening bagi kami sekeluarga.... walaupun sambut dgn sederhana.... masa berkualiti tu lagi berharga kan :-)



10 comments:

syalinda johari said...

happy belated besday Hannah..moga menjadi anak yang soleh dan dimurahkan rezeki..aminn

Linda said...

Happy Birthday Hannah yg comel ;)

Nurulhuda Abdul Latip said...

Happy 7th Birthday Hannah yang comel...

julie shahril said...

happy birthday hannah..
besar dah dia..
tak lama lg jadi anak dara...
heheee

ummisara said...

Cik putih,

cakap hanna aunty kat sini ucap eppy besday :)

rostina76 said...

happy 7th birthday hannah….gambar tu mmg menampakkan hannah dah grown up

zulie ieta said...

happy birthday hannah yang comel!
same bulan la dgn abg adam eh..
senang kak eynda nak celebrate utk dorang berdua eh

sweets said...

happy birthday comel...
sama bln dng anty...

Bitt (double IS) said...

happy belated birthday hannah

eynda said...

TQ semua :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails